Haberler

Efsane futbolcu Ronaldo, Trabzonspor formasıyla poz verdi

Güncelleme:

Dünya futboluna damga vuran Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo, Trabzonspor'a transfer olan eski öğrencisi Stiven Plaza'dan forma istedi. Efsane isim, kendisine gönderilen formayı imzaladıktan sonra bordo mavili formayla fotoğraf çektirdi.

Dünya futboluna damga vuran 'Fenomen' lakaplı Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo, Trabzonspor'un yeni sezon forması ile objektiflere poz verdi.

Stiven Plaza'nın futbol dünyasına kazandırılmasında büyük pay sahibi olan ve bordo-mavililere transferinde büyük rol oynayan Ronaldo ile Trabzonspor arasındaki ilişkiler güçlenmeye başladı.

TRABZONSPOR FORMASI İSTEDİ

İspanyol Real Valladolid takımının sahibi durumundaki Ronaldo, bu transferin ardından oyuncusu Stiven Plaza'dan bordo mavili takımın formasını istedi ve Trabzonspor'un yeni formasını imzalayarak bu hatıra formayı özel koleksiyonuna kaldırdı.

Ronaldo'ya da 'Her Yer Trabzon'

DÜNYA DEVLERİNDE OYNADI

Inter, Barcelona, Real Madrid ve Milan gibi dünyanın en büyük kulüplerinde forma giyen Ronaldo, Eylül 2018'de İspanyol Real Valladolid kulübünü satın almıştı.

Real Valladolid takımında forma giyen Stiven Plaza geçtiğimiz günlerde 100 bin Euro kiralama bedeliyle Trabzonspor kadrosuna dahil olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Valladolid Futbol Haberler

500

Yorumlar (15)

Manifaturacı:

Bu öküz de kafayı yedi sanırım. 2010-2011 şampuanı Trabizon da dedi mi acaba ?Kupamizu verun diye ağladı mı acaba ? Kupayı merak ediyorsa o da gelsin Fener müzesine.

2
23
yanıtYanıtla
Şenol Bahadır:

Evet şu çaldığıniz kupadan bahsediyorsun. Tescilli hırsızlar

yanıt14
yanıt0
Sinan Saruhan:

Hırsızlık marifetse bu alanda dünya şampiyonu fb

17
4
yanıtYanıtla
Burkak:

Ağlama anam

yanıt3
yanıt9
Entrepreneur:

Vay be forvetlerin kralıydı bi tane daha gelmedi ondan sonra hala bekliyoruz

16
1
yanıtYanıtla
RONALDO AMA KÜÇÜK OLAN:

BEYLER BÜYÜK RONALDODA İŞ YOK.

1
13
yanıtYanıtla
UNI GSARAY:

ŞANLI TARİHİMİZ. UEFA KUPAMIZIN 20 . YILI HAYIRLI OLA

4
8
yanıtYanıtla
Kopconi:

Kım takar senin kupanı

yanıt4
yanıt1
İSMAİL 61:

Futbolcu onun gibi olmalı. Seyrine doyum olmuyordu.

7
0
yanıtYanıtla
Kahraman:

Tam manifaturacı ve şikeci yorumu Ronaldo’nun Trabzon formasını imzalanması onunla poz vermesi niye sizi rahatsız etti zorunuza mı gitti nedir Trabzonsporlu alıp veremediginiz

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title