Haberler

Ronaldo: Oğlum Bazen Yanıma Gelip "Bale Senden Daha Hızlı" Diyor

Güncelleme:

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, "Oğlum bazen yanıma gelip 'Bale senden daha hızlı' diyor. Ben de 'Kimse babandan daha hızlı değil' cevabını veriyorum." dedi.

Messi'ye hayranlığıyla bilinen Ronaldo JR'ın bu kez Gareth Bale'in babasından daha hızlı olduğunu söylemesi baba Ronaldo'yu oldukça kıskandırdı.

"BAZEN YANIMA GELİP 'BALE DAHA HIZLI' DİYOR"

Özel bir TV kanalına konuşan Ronaldo, "Oğlum birçok yönden hayatımı değiştirdi. Bir oğlumun olması rüya gibi. Bende birçok şeyin değişmesine neden oldu. Bazen evde yanıma gelip, Bale'in benden daha hızlı olduğunu söylüyor. Ona kimse babandan daha hızlı değil cevabını veriyorum" diye konuştu.

"BANA BARÇA'YI TUTTUĞUNU SÖYLEYEMEZ"

Oğlunun tuhaf şeylerle kendisine gelmesinden büyük sevinç duyduğunu da sözlerine ekleyen Ronaldo, "Bana Barcelona'yı tuttuğunu asla söyleyemez. Babasının genlerini taşıyorsa bu imkansız. Olursa da onun mutluluğu için bunu kabul ederim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gareth Bale Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

dadaşım:

rabbime şükürler olsun Müslüman bir beldede Müslüman ana babadan dünyaya gelmişiz, mevlam Müslüman olarakta ölmeyi nasip eder inş.

23
11
yanıtYanıtla
KÜLTEKİN:

HAYIRSIZ EVLAT ŞİMDİDEN BELLİ GİT YURTA VER

13
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu adam mükemmel abi valla helal olsun

23
1
yanıtYanıtla
Abcim:

İki tane patlatamadın mı velede, nankör evlat işte

10
4
yanıtYanıtla
KOMEDYEN:

cocugu ronaldodon daha zeki. .

6
6
yanıtYanıtla
corci:

haberin yalan olduğu 30 metreden belli

3
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

Tıp çok gelişti bence hala aldırabilirsin. . . :))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title