Haberler

Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye gelmesi için Eran Zahavi ile yaptığı görüşmenin fotoğrafı ortaya çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmaya çok yaklaştığı Eran Zahavi, kulübü Guangzhou'ya veda etti. Emre Belözoğlu oyuncunun menajeri ile bir görüşme gerçekleştirirken, transferin tamamlanması için Roberto Carlos'un da devrede olduğu öğrenildi.

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'de Enner Valencia transferinin ardından hücum hattına bir transfer için de ciddi girişimler devam ediyor. Hedefteki isim ise İsrailli golcü Eran Zahavi.

2016'dan bu yana Çin'de Guangzhou R&F forması giyen 33 yaşındaki futbolcu, Aralık ayının sonunda bitecek sözleşmesini erken feshetmek üzere kulübüyle anlaşmaya vardı. Çin'den ayrılmak isteyen tecrübeli oyuncunun menajeri ile de Fenerbahçe temasa geçti.

EMRE BELÖZOĞLU DEVREYE GİRDİ, 2 YILLIK TEKLİF YAPILDI

Sportif direktör Emre Belözoğlu'nun menajeriyle görüşmeler yaptığı Zahavi için sarı-lacivertliler uzun süre pazarlıklar yaptı.

İsrailli oyuncuya son olarak içinde şampiyonluk bonusunun da olduğu bir teklif yapan Fenerbahçe'nin, gelecek son kararı beklediği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin teklifinin 2 yıllık olduğu da ifade edildi.

CARLOS İLE FOTOĞRAF DA ORTAYA ÇIKTI

Bu sırada Eran Zahavi de, Fenerbahçe ile ilgili birçok oyuncudan bilgi aldı. Bu isimlerin başında Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Roberto Carlos da yer alıyor.

Brezilyalı efsanenin övgüyle bahsettiği Fenerbahçe ile ilgili çok pozitif görüşleri oluşan Zahavi'nin, menajerlik şirketinin eski oyuncularından Revivo ile birlikte Balili ile de telefonlaştığı bildirildi. Öte yandan Roberto Carlos ile Zahavi'nin FaceTime'da yaptığı görüşmenin fotoğrafı da sosyal medyaya düştü.

Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye gelmesi için Eran Zahavi ile yaptığı görüşmenin fotoğrafı ortaya çıktı

ÇİN'DE YILDIZLAŞTI

Forvette ve forvet arkasında oynayabilen ve hem gol atan, hem de attıran bir görüntüde olan Eran Zahavi, Çin'de geçirdiği 4 senede 117 maça çıktı ve 103 gol, 31 asistlik performans sergiledi.

İTALYA ÇOK İYİ GEÇMEDİ

2011'de 24 yaşındayken bir Avrupa deneyimi yaşayan Zahavi, Palermo ile Serie A'da 1,5 senelik macerasında 26 maça çıkarken, 2 gol ve 3 asistle oynadı. İsrail Milli Takımı'nın da vazgeçilmezlerinden olan yıldız oyuncu, 52 kez milli oldu ve 19 kez ağları sarstı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Carlos Eran Zahavi Fenerbahçe Guangzhou Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (2)

Houstonastros:

Israilli getirmeyin takima hain oluyorlar revivo gibi

3
3
yanıtYanıtla
HOUSTONASTROS A:

EVET KARDEŞİM HAKLISIN

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title