Haberler

Rıdvan Dilmen'in canlı yayında dediklerini duyan Fenerbahçe taraftarı televizyonu kapattı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 yendiği mücadeleyi ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirdi. Fenerbahçe ile sarı-kırmızılılar arasındaki farkın az olduğunu belirten Dilmen, "Galatasaray'ın sezon başında son dakikalarda kazandığı maçlar. Lige ara verildiğinde Fenerbahçe evinde 8 maç oynamış olacak, Galatasaray 5. O yüzden bu puan farkları yüksek diyemeyiz." ifadelerini kullandı. Ünlü yorumcunun bu sözlerine sarı-lacivertli taraftarlar tepki gösterdi.

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Derbiyi TV8.5 ekranlarında değerlendiren Rıdvan Dilmen'in sözleri Fenerbahçe taraftarını kızdırdı

"PUAN FARKLARI YÜKSEK DİYEMEYİZ"

Rıdvan Dilmen yaptığı değerlendirmede, " Galatasaray'ın sezon başında son dakikalarda kazandığı maçlar. Lige ara verildiğinde Fenerbahçe evinde 8 maç oynamış olacak, Galatasaray 5. O yüzden bu puan farkları yüksek diyemeyiz." ifadelerini kullandı.

DİLMEN'E TEPKİ GÖSTERDİLER

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkının az olduğunu savunan Dilmen'e Fenerbahçe taraftarı tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen'in canlı yayında dediklerini duyan Fenerbahçe taraftarı televizyonu kapadı

Rıdvan Dilmen'in canlı yayında dediklerini duyan Fenerbahçe taraftarı televizyonu kapadı

Rıdvan Dilmen'in canlı yayında dediklerini duyan Fenerbahçe taraftarı televizyonu kapadı

Rıdvan Dilmen'in yorumları şöyle:

"UMUT MERAŞ HİÇ HAZIR DEĞİL"

"Şenol Güneş, ikinci yarıda Galatasaray'ın oyununa katkı sağladı taktik olarak. Ancak Galatasaray puan kaybetse gerçekten yazık olurdu. Beşiktaş'ta Masuaku'nun olmaması bütün dengeleri alt üst etti. Umut Meraş hiç hazır bir görüntü vermedi.

"YUKARI SIRALARDAN KOPMADI"

Şenol Güneş'in 2-1'den sonra fazla risk aldığını düşünüyorum. Maç 5-1'e gidebilirdi. Icardi, bu işleri yapabilirse fizik açığını kapatacaktır, usta işi gol vuruşları yaptı gerçekten. Keza Mertens de öyle, resital yaptı ikinci yarıda... Icardi ve Mertens'in yanı sıra Rashica'nın da formayı aldığını söyleyebiliriz artık. Galatasaray o kadar zorlu bir fikstürden geçti ki teknik direktör kovdurur bu maçlar. Ona rağmen yukarı sıralardan kopmadı.

"GALATASARAY İÇİN KIRILMA MAÇIYDI"

Galatasaray, 1 maç eksiği ile Beşiktaş'ın önüne geçti. Kırılma maçıydı Galatasaray için. O yüzden bugün alınan sonucun yanında gösterilen performansın da çok değerli olduğunu düşünüyorum. Tayyip Talha tecrübesiz bir stoper henüz. 50 bin kişinin önünde, karşısında da Mauro Icardi gibi bir yıldız varken biraz açık vermesi normal. Umut Meraş yerine de sol bekte Tayfur Bingöl başlayabilirdi.

"FENERBAHÇE'NİN ELİ RAHAT"

Rakibinizde Kerem, Mertens, Rashica, Icardi gibi oyuncular sahadayken hem Cenk hem Weghorst hem de Muleka'yı oyunda tutmak bence biraz fazla riskli bir hareketti. Bu oyuncuların hepsi direkt olarak santrfor. Bir de yanlarında Redmond var. Oyunun sonlarında 2-2'yi bulma şansı geldi ama Galatasaray maçı sonuna kadar hak etti. Beşiktaş, Josef de Souza ceza yedikten sonra oyuncuyu geri kazanamadı. Beşiktaş'ın yerli kalitesi zayıf, Galatasaray'ın yeterli değil. Fenerbahçe'nin geniş kadrosu sayesinde eli rahat bu konuda. Keza Başakşehir'de geniş kadroya sahip."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Kenan Tetik:

Gs sadece valencianın rakibi fenerbahçeyi geçmeye çapı yetmez

41
72
yanıtYanıtla
salih zeki kökel:

Şu Fener bir Avrupa kupasına müzesine getirsinde öyle konuşun

yanıt46
yanıt42
Power Supply:

iyide adam yanlis bişey soylememiski? neden yem etmeye calisiyorsunuz Ridavan Dilmeni? üstünümü cizdiniz? GS şampiyon olacak dememiski, adam cetveldeki durumu anlatiyo, FB taraftari geizekali degilki buna kızıp tv kapatsin, tamamen Ridvan hocaya oynanmıs algı var

80
14
yanıtYanıtla
Haydar Basyaprak:

Gs iyi oyunla degil ama yetenekleriyle Turkiye ligini götürüyor. Sampiyonluk için fazlası lazım. Bu sebeple olaganustu birsey olmazsa FB şampiyon olur.

36
35
yanıtYanıtla
salih zeki kökel:

Hayal kurmak güzel şey devam et

yanıt4
yanıt3
Mustafa TekkaleMMM:

Rıdvan Dilmen enflasyonu hortlatmaya var mısın. Ben de varım diyorsan ahhh partiye devam.. :)

4
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title