Haberler

Rıdvan Dilmen, Galatasaray maçı sonrası Türk futbolunun kanayan yarasına parmak bastı: Bu kadar kötüsünü görmedim

Güncelleme:

Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Anadolu takımlarının vasat futbolunun altını çizdi. Dilmen yaptığı değerlendirmede, "Türkiye'de bu kadar kötü Anadolu takımları ben hiç görmedim. Koca 45 dakika kendi yarı sahandasın. Rakibe tehdit sıfır. Bütün maçları izliyorum böylesini görmedim." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından mücadeleyi TV8.5 ekranlarında değerlendiren Rıdvan Dilmen, Anadolu takımlarını eleştirdi.

"BÜTÜN MAÇLARI İZLİYORUM BÖYLESİNİ GÖRMEDİM"

Rıdvan Dilmen yaptığı yorumda, " Türkiye'de bu kadar kötü Anadolu takımları ben hiç görmedim. Koca 45 dakika kendi yarı sahandasın. Rakibe tehdit sıfır. Bütün maçları izliyorum böylesini görmedim." ifadelerini kullandı.

"OKAN BURUK BU LİGİ YUTMUŞ"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan övgüyle bahseden Dilmen, "Okan Buruk bu ligi yutmuş. Hiç kimsenin yapmadığı, herkesin bu maçlarda son 20 dakikada yapacağı şeyleri devrede yapıyor. Okan Buruk dakika 30'da falan uyandı. Diğer maçlardan farklı olduğunu gördü. Taraftarlara kalkın diye hareketlerde bulundu. Baktı rakibin üçlü blok çok uzun silkeledi takımı ve taraftarı." dedi.

"TORREIRA'YA GİDİP SARILSINLAR"

Torreira'ya ayrı parantez açan Dilmen, "Bir oyuncu bundan daha iyi oynayamaz. Bütün 50 bin taraftar, Okan Buruk, İrfan hoca, futbolcular gelecek Torreira'ya gelip sarılacak. Ona gidip 'Senden Allah razı olsun, sen nasıl bir adamsın. Biz sülalece gidiyoruz, sen tek başına süpürüyorsun' diyecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Gaziantep FK Galatasaray Gaziantep Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

İsmail Yıldırım:

Fenerbahçe Ankaragücü maçını izlemediniz sanırım

67
29
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Rıdvan dilmen senin hocalığın zamanlarını da iyi biliyoruz. Biri hariç 4 ü de Anadolu takımıydı ama her birinden fiyaskoyla ayrıldın yanlış mı hatırlıyoruz. Futbola katkı vermek istiyorsanız eleştiriler o yönde olmalıdır. Galatasaray kazandığında her nedense rakibin hataları ön plana çıkarılıyor Fener yendiğinde müthiş bir oyun diye ...

49
11
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

TÜRK FUTBOLUNUN KANAYAN YARASINA PARMAK BASMIYOR KUYRUK ACISINA NEŞTER ARIYOR... FENERBAHÇE TAKİP CEZA SAHASINDA 70 DEFA TOPLA OYNAR ONA REKOR DERSİN. GALATASARAY RAKİBİ SAHASINA HAPSEDER....ANADOLU TAKIMLARINA LAF ATIYORSUN ...ÖNCE AYNAYA BAK.. KENDİNİ GÖR RIDVAN EFENDİ....

40
9
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Çok doğru bir tespit Zübeyir KIVRAK, Rıdvan böyle işte GS maçını anlatır konuyu FB ye bağlar sonrada çıkar Anadolu takımlarına atar tutar .

yanıt22
yanıt3
Yorumcu Davut :

şikebahçe kazanınca çok iyi oynadı, Galatasaray kazanınca Anadolu takımları kötü. ilahi rıdvan güldürdün bizi gene.

36
12
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Humar sitelerinden başka bir amacı yok ligin. Uyanın artık.

36
6
yanıtYanıtla
Yusuf Zuleyha:

sen borcu milyarlar olan buyuk takimlara dunyanin transfer limitini ver sonra rekabet bekle

25
4
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Şeytan bile botoxu fark edememişşşş...

14
4
yanıtYanıtla
Marco POLO:

Konu GS nin rakibi olunca bu kadar kötüsünü görmezsin, konu fb nin rakibi olunca fb bugün müthiş oynadı hee mi :)))) hiç samimi değilsin...

6
1
yanıtYanıtla
Türk:

İyi oynayana müthiş oynamak var, kötü oynayana iyi oynamak var. Bu çizgiyi görelim kıymetli fanatikler.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title