Haberler

Potada Derbi Maçtan Notlar

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi beşinci maçında, sarı-lacivertli oyuncular Marko Tomas, Tarence Kinsey ve Ömer Onan takımdaki yerlerini aldı.

Serinin dördüncü maçında sağ elinden sakatlık geçiren Tomas, tedavisinin ardından eli sarılı olarak karşılaşmaya ilk 5'te başladı.

Dördüncü maçtan sonra hastalanan ve 2 gündür 39 derece ateşi olduğu bildirilen Ömer Onan da iğneyle sahaya çıkarak, maça ilk 5'te başladı.

Sakatlığı nedeniyle final serisinde ilk dört maçta forma giyemeyen Tarence Kinsey ise ilk kez beşinci maçta kadroda yer aldı.

-SHUMPERT İLK 5'TE BAŞLADI-

Galatasaray Cafe Crown'da ise sakatlığı bulunan Preston Shumpert, maça ilk 5'te başladı.

Serinin dördüncü maçında da sakatlığı bulunan Shumpert, ilk 5'te başlamış, ancak ikinci yarıda oynayamamıştı.

-KOCAMAN DA İZLEDİ-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da karşılaşmayı izledi.

Kocaman, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Murat Özaydınlı ve İlhan Ekşioğlu ile birlikte aynı locadan takip etti. Fenerbahçeli diğer yöneticiler ise diğer localardan karşılaşmayı izledi.

Salona erken gelen Aziz Yıldırım, locadaki yerini aldığında sarı-lacivertli taraftarlar "Büyük Başkan" diye tezahürat yaptı. Yıldırım, taraftarları selamlayarak karşılık verdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, Aykut Kocaman'ı da locada görünce "Sen bizim Kocaman gururumuzsun" diye tezahürat yaptı.

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk de karşılaşmayı locadan izledi.

-FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR SALONU DOLDURDU-

Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacağı maçta salonu doldurarak, serinin beşinci maçında oyunculara büyük destek verdi.

Karşılaşma öncesinde tezahüratlara başlayan taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan oyuncularını tribünlere çağırıp, alkışladılar.

Bu arada, basın tribünün karşısındaki pota arkasına "Bildiğiniz bir oyun varsa onu oynayalım" diye pankart asan taraftarlar, ezeli rakiplerine gönderme yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title