Haberler

PFDK'dan Mauro Icardi'ye 1 maç ceza!

Güncelleme:

Ankaragücü maçında tribünlere yaptığı hareket sonrası tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin cezası belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Arjantinli yıldıza bir maç men ve 19 bin 500 TL para cezası verildiğini duyurdu. Öte yandan sarı-kırmızılılar, Icardi'ye verilen bir maçlık ceza için Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü maçında yaptığı hareket sonrası tedbirsiz olarak sevk edilen Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin 1 resmi müsabakadan men ve 19 bin 500 TL para cezası aldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI'nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

PFDK'dan Mauro Icardi'ye 1 maç ceza!

DERBİDE SAHADA OLACAK

Galatasaray'ın Antalyaspor'u konuk edeceği maçta cezasını çekecek olan Arjantinli, gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş derbisinde ise sahada olacak.

TAHKİM'DEN ICARDI KARARI

Tahkim Kurulu, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin 1 maçlık cezasının oy çokluğu ile onandığını açıkladı.

PFDK'dan Mauro Icardi'ye 1 maç ceza!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Türkiye Futbol Federasyonu Mauro Icardi Ankaragücü Türkiye Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (39)

Erhan Sarac:

O değilde güzel senaryo vallaha cezayı yarın açıklasa Beşiktaş maçında oynamayacak ama bugün açıklıyor bugün Antalya maçı var Antalya maçında oynamayacak , sonrada çıkarlar Fenerbahçe’ye laf atarlar,

238
150
yanıtYanıtla
Hakan Acar:

Yalan söylüyorsun ya da algı yapıyorsun. Yarın açıklansa hafta içi kupa maçında oynamayacaktı. Maç günü açıklıyorsun bugün maçımız var. Asıl senaryo bu. İtiraz bile etmeye fırsat vermemişler.

yanıt131
yanıt102
ercan gurbhetchi:

utanmadan bir de yorum yazmış uydurma penaltılarla giden takım. Utanmasanız TFF den maç oynamayalım 3 puan verin diyeceksiniz. MONTAJ görüntülerle dünya futbol tarihinde fb şampiyon olsun diye UTANMADAN CEZA verildi. SKANDAL REZALET. UEFA FIFA savcılık fb alanya fb kpaşa maçları için göreve

yanıt106
yanıt93
Erhan Sarac:

Sicardi orda bamyasını kaldırıp göstermeseydi en az 10 maç ceza verilmeli buna

yanıt50
yanıt35
ercan gurbhetchi:

Verilen cezalar Tahkime tabiidir. Akıllarınca gs itiraz etmesin diye 7 saat kala açkladılar. Mahkeme çıkıp üst mahkemeye gitme diyebilir mi cahil misiniz? Maça 7 saat kala ceza açıklanamaz. Kadro bildirimi yapılmış. GS maça çıkmazsa bile maç tekrarlanmak zorunda kural hatası var. Yani fb şampiyon olsun diye TFF PFDK nın gözü öyle dönmüşkü kuralları çiğnediler. REZALET! Şimdi FIFA ya hesap zamanı TF(ener)F ve PF(ener)DK :)))))

yanıt34
yanıt51
nnnnn:

tüm ayarlamalar yapılmış sadece semih kılıçsoy kaldı haftaya ona da kart gösterip cezalı duruma düşürünce tüm şartlar sağlanmış olcak. bu kadar açık ve net bir takım kollanmaz bu nedir böyle ya 4 maç alan boşa mı aldı bu cezayı

95
58
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

adalet olsa dün rakibe devamlı faul yapan semih sarı görürdü. Montajla ceza verdiler utanmadan. Oysa açık açık küfürler yağdıran sosyal medyada ROİSER e bjk şampiyonluk yarışında diye o sene ceza vermediler.

yanıt30
yanıt58
Köksal Çelik:

Ceza verilmesi saçma olmuş, van persie tombala çektiğinde ceza yememişti

52
67
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Van persie tombalayi cekmismi kqrdes haha hic gülesim yoktu.Bizim Nouma cekti vallah nede cekmiski Türkiyede ömür boyu futbol oynamama cezasi aldi.

yanıt28
yanıt9
ercan gurbhetchi:

zaten TFF nin PFDK nın elinde görüntü rapor yok! Montajla ceza vermeye çalıştılar. Madde açık. 2 ile 5 maç:) 1 maç verdiler çünkü kanıt yok. FB ye yaranmak için şampiyon olsun diye kural falan lamadı TFFB ve PFDK da:))

yanıt20
yanıt30
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title