Haberler

    Pepe Transferinde Flaş Gelişme!

    Fransız devi PSG, Galatasaray'ın da ilgilendiği Real Madrid'in savunmacısı Pepe'nin transferini bitirmek üzere.

    Savunma hattını güçlendirmeyi planlayan Galatasaray'ın hedefindeki Real Madrid'in stoperi Pepe'nin transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

    İspanyol basını, Fransa Ligue 1'in dev ekibi Paris Saint-Germain'in, deneyimli defans oyuncusunu kadrosuna katmaya yakın olduğunu ileri sürdü.

    Cadena SER Radyosu'nda yayınlanan El Larguero adlı spor programında duyurulan haberde, sezon sonunda boşa çıkacak olan Portekizli futbolcunun, Eflatun-Beyazlılar ile devam etmesinin olası olmadığı kaydedildi.

    Çin Süper Ligi takımlarının da ilgi gösterdiği 34 yaşındaki oyuncunun, 2018 Dünya Kupası'nda yer almayı amaçladığı ve bu yüzden kariyerini üst seviyede sürdürmeyi planladığı belirtildi.

    Futbol yaşantısına PSG formasıyla devam etmeye sıcak bakan Pepe'ye İngiltere Premier Lig takımı Manchester City'nin de talip olduğu vurgulandı.

    Bu sezon yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle pek forma şansı bulamayan Portekizli savunma oyuncusu, 13'ü La Liga'da olmak üzere toplamda yalnızca 18 müsabakada sahadaki yerini aldı.

    (Fanatik)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Paris Saint Germain Real Madrid Galatasaray Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title