Haberler

Ozan Kabak: Bayern Münih'i reddettim, Schalke'yi seçtim

Güncelleme:

Almanya Bundesliga takımlarından Schalke'de forma giyen Ozan Kabak kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu. Ozan Kabak, Bayern Münih'in yerine Schalke'yi seçme nedenini açıkladı.

Ozan Kabak, Bayern Münih'le transfer görüşmesi yaptıklarını ancak kendisine daha uygun olduğu için Schalke 04'ü tercih ettiğini söyledi.

Milli oyuncumuz Ozan Kabak, Cumartesi günü oynayacakları Bayern Münih maçı öncesi Sport Bild'de açıklamalar yaptı. Sezon başında Bayern Münih ile masaya oturduklarını söyleyen Ozan Kabak, "Transfer görüşmesi yaptık; ancak menajerim ve ben Schalke 04'te karar kıldık. Çünkü burada oynama şansım daha fazlaydı. Buranın konsepti benim için en iyi iyisiydi" diye konuştu.

"SCHALKE EN İYİ KARARDI"

Bayern Münih'le yaptıkları görüşme sonrası kendisini Stuttgart'a transfer eden Michael Reschke'nin de aralarında olduğu ekiple görüştüklerini kaydeden 19 yaşındaki oyuncu, "Benim gibi genç bir futbolcu için gelişim önemli. Daha çok oynamalıyım. Schalke benim için en iyi karardı" ifadelerini kullandı.

Sezon başında İtalya'dan da teklifler geldiğini kaydeden Ozan Kabak, "Ancak Schalke'ye imza atarak en doğru kararı verdim. Herkes bana destek veriyor ve yardım ediyor. Schalke benim için ikinci bir aile gibi" açıklamalarını yaptı.

"HAYALİM EN İYİSİ OLMAK"

Liverpool'lu Virgil van Dijk'in kendisini etkilediğini belirten milli oyuncu, mevkisinin en iyi isimlerinden biri olmak istediğini vurguladı ve "Hayalim dünyanın en iyi defans oyuncularından biri olmak" dedi.

Takımıyla Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istediğini söyleyen Ozan Kabak, "Takım, geçen sezonu kötü geçirmiş olabilir. Ancak Almanya'da en iyi 4, Avrupa'da da en iyi 20 kulüpten biri. Bazı seneler hariç Şampiyonlar Ligi'nde yer alıyor. Sezonun ilk yarısındaki performansımızı sergilersek ve sıkı çalışırsak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılabiliriz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Almanya Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaında, nereli, hangi filmlerde oynadı? Konyaspor küme düşme ihtimali var mı, ligde kalmayı garantiledi mi? 20-21 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20-21 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Milli yas ne zaman bitiyor, son gün ne zaman?
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500

Yorumlar (8)

Forza BEŞİKTAŞ:

Beşiktaşlıyım ama böyle gençleri avrupada gördükçe mutlu olmamak imkansız. . . ts fb gs farketmez. biz dışarıda dost içeride düşman olalım. ama ne olursa olsun. dışarıya hep güçlü görünmeliyiz. yoksa türk futbolu tamamen bitecek kavga etmekten. . .

15
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Aynen kardeşim hangi takımdan olursa olsun bunlar Türk futbolunun geleceğidir

yanıt5
yanıt0
Türkün GÜCÜ:

MERİH ÇAĞLAR VE OZAN ALLAHIN LÜTUFLARI

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAH Sizlerle OLSUN. . Bizleri GURURLANDIRIYORSUNUZ. . !

5
0
yanıtYanıtla
Firat:

Hata yapmadin. Dogru karar. Schalke de iyi oyniyarak zaman la daha kararli bir Bayerne transfer olman daha iyi mantik

1
0
yanıtYanıtla
Goat:

Hata yapmışsın Bayern stoper sıkıntısı vardı ilk 11 i kapardın

0
1
yanıtYanıtla
efe can:

hata yapmissin

0
1
yanıtYanıtla
Telefono:

Hepiniz aynisiniz, ne yapsa hata. Esek herifler. Bayerne gitse o da hata dersiniz

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title