Haberler

Dha Spor - Orduspor, Tütüneker'le Devam Kararı Aldı

Dha Spor - Orduspor, Tütüneker'le Devam Kararı Aldı

DHA SPOR - ORDUSPOR, TÜTÜNEKER'LE DEVAM KARARI ALDI

Orduspor'da alınan kötü sonuçların ardından toplanan yönetim, teknik direktör Uğur Tütüneker ile yola devam etme kararı aldı.

Bank Asya 1'nci liginde kendi sahasında Tavşanlı Linyit'e mağlup olan Orduspor'da karşılaşma sonrasında istifa sinyalleri veren teknik direktör Uğur Tütüneker, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ile bir toplantı yaptı. Başkan Türkmen, toplantının ardından yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Uğur Tütüneker'le yola devam kararı aldıklarını söyledi. Tavşanlı Linyitspor maçını kaybetmekten dolayı üzgün olduklarını söyleyen Başkan Türkmen, "Özellikle savunma oyuncularımızın ardı ardına yaptıkları hatalar yenilmemize neden oldu" diye konuştu. Ligin ilk yarısındaki son 4 haftanın final niteliğinde olacağını söyleyen Başkan Nedim Türkmen, "Biz Orduspor olarak kötü bir günü geride bıraktık. Ligde zaman zaman düşüş olur. Takımımız lige iyi başladı. Ancak son haftalarda düşüşe geçti. Bazı takımlar ise kötü başladıkları ligde çıkışa geçti. Bunların hepsi futbolun içinde olan şeylerdir. Maçı takımdaki bireysel hataların ardı ardına yapılmasından dolayı kaybettik. Söylenecek fazla bir şey yok. Ligin devre arasına dört maç kaldı. Artık bu maçların tamamını kazanmak zorundayız. Yenilgi haklarımızın tamamını kullandık" dedi.

EROL KÜÇÜKOĞLU - ORDU / DHA

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title