Haberler

Olay tepkisinden sonra Real Madrid'den Arda Güler için skandal karar! Verdikleri sözü yok sayacaklar

Güncelleme:

Sakatlığı geçmesine rağmen Ancelotti'nin şans vermediği ve son oynanan Almeria maçında süre bulamadığı için üzerindeki yeleği yere fırlatan Arda Güler, kiralanabilir. Sezon başında genç yıldızı kadrosuna katarken başka takıma kiralanmayacağının garantisini veren Real Madrid'in bu kararı büyük tepki çekti.

Real Madrid'in sezon başında bonuslarla birlikte 30 milyon euroya kadrosuna kattığı Arda Güler, eflatun-beyazlılarda forma şansı bulamıyor. Sakatlığını atlatmasına rağmen Ancelotti'nin süre vermediği genç yıldız için bomba bir iddia ortaya atıldı.

REAL SÖZÜNDEN CAYIYOR

Sezon başında Arda'yı transfer ederken kiralanmayacağının garantisini veren Real Madrid, bu sözünden cayabilir. Son oynanan Almeria maçında oyuna alınmayınca yeleğini fırlatan genç yıldız, başka bir takıma kiralanabilir.

Olay tepkisinden sonra Real Madrid'den Arda Güler için skandal karar! Verdikleri sözü yok sayacaklar

ATLETICO'YA KARŞI 8 DAKİKA OYNADI

Real Madrid formasıyla La Liga'da hiç süre alamayan Arda Güler, İspanya Kral Kupası 3. tur maçında Arandina'ya karşı ilk 11'de sahaya çıkmış ve 59 dakika sahada kalmıştı. Arda, 2. maçında ise İspanya Süper Kupa yarı finalinde Atletico Madrid'e karşı 8 dakika oynamıştı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Real Madrid Arda Güler Madrid Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Mustafa Kesap:

18 Yaşında... Böyle yere göğe sığdırılmayan ve bu duruma gelmeye sebeb olan, bütün medya grubunun eseri bu... Şımarık... Daha evvel Fenerbahçe'de aynısını yaptı... Ne yazık ki, büyümeden küçüldü. İşte, ESERİNİZ...! Gurur duyun...

328
172
yanıtYanıtla
Canberk Aktaş:

Arda mı şımarık :) Sen şımarık topçu görmemişsin.

yanıt190
yanıt67
Netherill:

ne ağlıyorsunuz arkadaş. adam futbolcu oynamak istiyor doğal olarakta tepki gösteriyor. bunun yaşı yok saha içinde herkes aynı kimse bu küçük diyip ikili mücadeleye girmemezlik yapmıyor ya da kaleci bu küçük ayağı alışsın diyip bilerek gol yemiyor. adam madride gitmiş şımaracak tabi. sen şurdan suriyeye gitsen yurtdışındayım diye sosyal medyanda dünya fotoğraf paylaşırsın adam madride transfer olmuş ne bekliyorsun. helal olsun Arda kardeşime yolun açık olsun

yanıt158
yanıt11
Temel Temel:

kabahat sende bu yaşta direk reale gidersen sonuç bu olur. oynayabileceğin bir takıma gidip biraz tecrübe lazımdı.

153
81
yanıtYanıtla
Canberk Aktaş:

Real Madrid istiyecek ve sen gitmeyecek misin :))

yanıt150
yanıt24
İhsan Yayla:

Ardayı kutlarım 18 yaşında çok büyük bir görev ve risk alarak Real'e gitti, o yaşta oraya seçilmek bile büyük başarıdır.

166
23
yanıtYanıtla
KAPTAN:

ARDA BENCE ATLETİCO, ARSENAL, BENFİCA GİBİ TAKIMLARA GİDİP OYNAYARAK GÜÇ KAZANMALI YAŞI DAHA GEÇ ÖNÜ ACIK

97
7
yanıtYanıtla
Ayhan Konca:

bizim ligimizde bir oyuncu biraz parlayınca satışa hazır hale geliyor oysaki yüz milyon dolarda verseler satmıycaksınki kulüp olarak meyvesini yiyeceksin, dışarıya satarsan elin adamı takoza çıkararır böyle hayatın kayar kendine kulüp ararsın.zaten adamların fikri yok etmek

37
13
yanıtYanıtla
Canberk Aktaş:

Herkes kalitesinin farkında bu çocucuğun Realde öyle.

yanıt34
yanıt7
Muhammed Ali Keser:

Aynen ondan sonra abdulkadir ömür gibi elinde patlasın.

yanıt13
yanıt2
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title