Haberler

O da parayı seçti! Mbaye Diagne, gideceği ülkeyi açık açık söyledi

Güncelleme:

Fatih Karagümrük'ten ayrılan Mbaye Diagne, geleceğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yeni adresini açık açık belirten Senegalli golcü, "Türkiye'de başarmam gerekeni başardım. Türkiye benim için çok şey yaptı ama şimdi başka bir ülkeye gidip görmek istiyorum. Aklım artık Türkiye'de değil. Şu anda biraz para kazanmak istiyorum, para asla yeterli değildir. Suudi Arabistan'a geri dönebilirim" dedi.

İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ten ayrılan Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Diagne, Suudi Arabistan'a geri dönebileceğini söyledi.

SUUDİ ARABİSTANA SICAK BAKIYOR

Süper Lig'de bir çok takımın formasını giyen Diagne, geleceği için şu anda kesin bir şey olmadığını ancak Suudi Arabistan'a sıcak baktığını söyledi.

"O ZAMANLAR GENÇTİM"

Daha önce Suudi Arabistan'dan Al Shabab forması giyen 31 yaşındaki futbolcu, "Kolay olmadı, o zamanlar çok gençtim. Kız arkadaşımı bile götürmedim. Çünkü yasaları çok katı, resmi olarak evli olmanız gerekiyor. Ve hava çok sıcaktı. Ayrılmadan önce orada altı ay geçirdim. Şimdi işler biraz değişti. Aslında, muhtelemen oraya geri döneceğimi bile düşünüyorum. O zamanlar kadınlar stadyumlara gitmiyor ya da araç kullanmıyordu" dedi.

"PARA ASLA YETERLİ DEĞİLDİR"

Para kazanmak istediğini belirten Diagne, "Şu anda biraz para kazanmak istiyorum, para asla yeterli değildir. Sadece kendim için olsaydı 3-4 yıl önce futbolu çoktan bırakmıştım. Ama bir noktada arkanızda kalanları da düşünmek zorundasınız. Amacım değişmek ve başka bir şey görmek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: SonDakika.com / Spor

Fatih Karagümrük Suudi Arabistan Mbaye Diagne Türkiye Fatih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (2)

O Z:

O da parayı seçti derken? Tüm dünyanın herhangi kulüplerinde oynayan futbolcular ne için o oynadıkları kulüpleri seçiyorlar? Forma aşkı için mi? Ama basma kalıp sözler işte. Arabistan olunca para için oluyor.

5
1
yanıtYanıtla
Hayri :

Adam takım takım dolaştı hep indiragandi çok iyiyse neden bu kadar gezdi çok kötüyse neden alındı artık bavul toplama zamanı geldi tabi sömürülcek takım kalmadı çünkü

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title