Haberler

    Nerede Bu Gençler?

    Sarı-lacivertlilerde, başta Boluspor ile yapılan hazırlık maçı olmak üzere son dönemde genç yıldızların hem formsuz hem de gözlerden uzak oluşu tepki doğurdu. Eljif Elmas ve Oğuz Kağan’ın oynamaması da şüphe oluşturdu.

    Fenerbahçe'de ligin son 8 haftası belirsizliklerle başlayacak. Boluspor ile yapılan hazırlık maçında 6-2'lik mağlubiyet önemli bir konuyu daha çok gündeme getirdi.

    Sezon başından bu yana birçok genç futbolcudan oldukça umutlu olan sarı-lacivertli kulüp, son haftalarda bu durumun eksikliği nedeniyle endişe yaşıyor.

    Başta Eljif Elmas ve Oğuz Kağan Güçtekin gibi potansiyelli isimlerin takıma girmekte zorlanmaya başlaması şüpheleri artırdı. Sezon başından beri kadroda hep istikrarsızlığın yaşandığı Fenerbahçe'de gençlerin bu durumdan muzdarip olma tehlikesi ön plana çıktı. Eljif Elmas'tan bilhassa çok umutlu olan sarı-lacivertli camia, bu konuya daha fazla değiniyor.

    Oğuz Kağan'ın da kritik haftalarda gözden kaybolması bir diğer konu oldu. Ayrıca altyapıdan A takıma gelen oyuncuların Aykut Kocaman tarafından henüz seviye ve yeterlilik olarak hazır bulunmaması da bir diğer kilit detay.

    Örnekler var

    U21 takımına Boris Rapaic, Andreas Kilit ve Adenis Shala gibi potansiyelleri isimleri katan ancak A takıma bu isimleri çıkarmakta zorlanan Fenerbahçe'de bu temassızlık kadro genişliğine de yansıyor.

    Ozan Tufan'ın da dahil olduğu gençler grubunda, Eljif Elmas, Oğuz Kağan, Batuhan Yılmaz ve Samed Karakoç gibi isimler takıma katkı sağlayamıyor.

    Sezonun ilk yarısında kadroya yazılamayan Eljif Elmas, ikinci yarıda ise resmen forma giymeye başladı.

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Oğuz Kağan Fenerbahçe Boluspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title