Haberler

Muhtarlar futbol turnuvası başladı

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası başladı. Turnuvada 15 ilçe muhtar takımı ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin (Bürokratlar) takımı kıran kırana mücadele ediyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de yeşil sahada ter döken muhtarları ziyaret ederek şans diledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı iş birliği ile düzenlenen 1. Antalya Muhtarlar İlçe Futbol Turnuvası Lara Asat Su Arıtma Tesisleri Futbol sahasında başladı. İlçelerde görev yapan mahalle muhtarları ile iletişimi güçlendirmek ve kaynaşmayı arttırmak adına düzenlenen futbol turnuvasında 15 ilçe muhtar takımı ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin takımının (Bürokratlar) yer alıyor.

Başkan Böcek şans diledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de yeşil sahada top koşturan ve kıran kıran bir mücadele sergileyen muhtarlar turnuvasını ziyaret ederek şans diledi. Elmalı-Serik muhtar takımlarının maçının vuruşunu yapan Başkan Böcek, kısa bir sürede olsa muhtarlarla maç yaptı. Yol arkadaşları muhtarlara baklava ikramında bulunan Başkan Böcek, muhtarların turnuvasını keyifle izlerken tüm takımlara başarı diledi. Sağlıklı bir şekilde turnuvanın tamamlanmasını dileyen Başkan Böcek, muhtarlara, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Muhtarlara mahallelerinin hizmet beklediğini söyleyen Başkan Böcek, "Bu nedenle kurallara uyalım. Sarı, kırmızı kart yemeyelim. Sağlıklı bir şekilde turnuvayı tamamlayalım. Sizler bizim için ve mahalleleriniz için önemlisiniz. Hepinize bol şans diliyorum" dedi.

İlk maç Kepez ve belediye bürokratları arasında

Turnuvanın ilk maçı Kepezli muhtarlarla Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin (bürokratlar) takımı arasında yapıldı. Turnuvanın başlama vuruşunu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan yaptı. Turnuvayı onur konuğu olarak Galatasaray'ın eski futbolcusu Metin Yıldız da izledi.

Çekişmeli mücadele

Kepez ve Antalya Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının ardından Muratpaşa-Kemer, Konyaaltı-Manavgat, Elmalı-Serik, Kumluca-İbradı, Kumluca-İbradı, Akseki-Alanya, Gazipaşa-Döşemealtı, Korkuteli-Finike muhtar takımları sahada ter döküyor. Her ilçeden bir takım oluşturan muhtarlar, tek maç eleme usulüne göre mücadele ediyor. Çekişmeli mücadelelerin yaşandığı turnuvanın final maçı ise 20 Kasım Cumartesi günü yapılacak.

Turnuva Maç Fikstürü şöyle açıklandı;

"13 Kasım Cumartesi

10.00 Kepez -Antalya Büyükşehir Belediyesi

10.00 Muratpaşa -Kemer

11.30 Konyaaltı-Manavgat

11.30 Elmalı-Serik

13.00 Kumluca-İbradı

14.30 Akseki-Alanya

14.30 Gazipaşa-Döşemealtı" - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalya Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title