Haberler

Mohamed Salah'tan Sergio Ramos'a Cevap: Komik!

Güncelleme:

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, Sergio Ramos'un "İğne vurulsaydı oyuna devam edebilirdi" sözüne "Komik" yanıtını verdi.

Real Madrid'in Liverpool'u 3-1'le devirdiği Şampiyonlar Ligi finaline Mohamed Salah'ın sakatlandığı pozisyon damgasını vurmuştu.

Mücadelenin ilk yarısında Sergio Ramos'la girdiği ikili mücadele sonrası acılar içinde yerde kalan Mısırlı yıldız, birkaç dakika sonra sahayı terk etmek zorunda kalmıştı.

RAMOS'A SERT CEVAP!

Yaşadığı bu talihsizliğe rağmen 2018 Dünya Kupası'nda oynaması beklenen Salah, İspanyol basınından Marca'ya çok özel bir röportaj verdi.

Liverpool'un yıldızı, Ramos'un kendisi hakkında yaptığı "Önce o benim koluma girdi. Pozisyonun devamında da yerde kaldı. Devre arasında iğne vurulsaydı oyuna devam edebilirdi." şeklindeki yoruma sert yanıt verdi.

Pozisyonda ilk faulü kendisinin yaptığına yönelik iddiayı "komik" olarak niteleyen 25 yaşındaki sağ kanat, "Belki Ramos, Dünya Kupasında oynayıp oynayamayacağımı da söyler." diyerek meslektaşına göndermede bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mohamed Salah Sergio Ramos Real Madrid Liverpool Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Dürbünlü:

Ramos,,Vicdan sahibi,,Tüm sporseverlerin ,Nefretini kazanmıştır.Onun yaptıgı sadece faul falan degil,Adetaa bir vahşet ve canavarlıktır:(((:(((:(((

48
0
yanıtYanıtla
POST:

adam şampiyonlar ligi finali oynyor hayatının maçı ve milyonlarca para alıyor bir omuz darbesiyle sahayı yürüyerek terk ediyor. asıl bu adamın durumu komik. belkide piyasası düşmesin diye çıktı çünkü rezil olacaktı real deşti geçti

4
25
yanıtYanıtla
Haşmet:

Ramos, Salah ın koluna girip vede Bırakmayarak sakatlanmasına Sebep olmuştur.

25
3
yanıtYanıtla
POST:

eve sökmüş omzunu gövdesinden ayırmış. sağ eliyle güzel şutları vardı halbuki kopunca sağ kol mecbur çıktı ayaklarıyla.

yanıt2
yanıt10
Navajho:

POST benim evde kedilerim var senden akıllılar !

yanıt4
yanıt2
Ademoğlu:

Adı muhammed ise baş tacı dır.

18
1
yanıtYanıtla
RuhSalatası:

Real Madrid sansasoyenel bir kulüp ve böyle ahmakları dünya markası olmuş bir kulüp takımında barındırıyor sanki yeri dolmayacakmış gibi.

16
3
yanıtYanıtla
irem:

anlamını bilmediğin kelimeleri kullanmamanı tavsiye ederim komik duruma düşüyorsun

yanıt4
yanıt0
Biri:

Tecrübeli ramos ne yapacağını önceden planlamış tı salah bi şekilde diskalifiye edilecekti belki gizli saklı bi yerde zidan tebrikte etmiştir kendisini .. real şampiyonluk primlerinin hepsini ramosa vermesi lazım hatta kupayı ramos evine götürmeli

15
1
yanıtYanıtla
metin:

Futbol bale değildir sert bir spordur Bizim ligdeki penaltılar İngilterde kaile bile alınmaz salah iyi futbolcu ama talihsizce düşmüş Ramosa çamur atmayın salahda daynıklı değilmiş sonuçta final maçı test maçı değilk

3
10
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title