Haberler

Milli Takım Malta Mesaisine 30 Ağustos Zafer Bayramı İle Başladı

2008 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçlarına Malta Maçı İle Başlayacak Olan Türk Milli Takımı İlk Antrenmanını Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Yaptı.

2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarına Malta maçı ile başlayacak olan Türk Milli Takımı ilk antrenmanını Galatasaray`ın Florya Metin Oktay Tesisleri`nde yaptı.

30 Ağustos Zafer Bayramı`nda ilk antrenmanını yapan milliler çalışma öncesi Türk Bayrağı ile medya mensuplarına görüntü verdiler. Türk vatandaşı olan Aurelio da bayrakla beraber poz verdi. İlk antrenmana İzmir`deki evi soyulan ve eşi rehin tutulan Nihat Kahveci izinli olduğu için katılmadı. Milliler Nihat dışında tam kadro çalışırken, hakem Cüneyt Çakır antrenmana gelerek futbolculara yeni oyun kuralları hakkında bilgiler verdi. Millilerin antrenmanı 15 dakika sonra basına kapatılırken, teknik direktör Fatih Terim saat 14.00`de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Milli Takım günün ikinci antrenmanını yine Metin Oktay Tesisleri`nde saat 18.00`de yapacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title