Haberler

Messi tezahüratı sonrası kendine hakim olamayan Cristiano Ronaldo başına iş açtı

Güncelleme:

Suudi Arabistan'da Al-Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, Al-Shabab ile karşılaştıkları maçta rakip takım taraftarının Messi tezahüratları sonrası kendini tutamadı, yaptığı hareket çok konuşuldu. Ronaldo'nun yaptığı bu hareket sonrası soruşturma açıldığı iddia edildi.

Suudi Arabistan Pro Lig'de Al-Nassr ile Al-Shabab'ın karşılaştığı maçta, dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun yaptığı bir hareket olay yarattı.

Rakip takım taraftarının Messi tezahüratları sonrası kendisine hakim olamayan Ronaldo, tribünlere uygunsuz bir harekette bulundu. Portekizli'nin bu hareketi ses getirirken, Suudi Arabistan medyası, Ronaldo'ya soruşturma açıldığını iddia etti.

Messi tezahüratı sonrası kendine hakim olamayan Cristiano Ronaldo başına iş açtı

Haberde; görüntülerin değerlendirilip, kısa bir sürede kararın açıklanacağı belirtildi. Ronaldo'nun ciddi bir ceza alabileceği gelen iddialar arasında.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan Al Nassr Hakim Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

Spectrum:

Bu yaptığının yasalara aykırı olmaması için yeni bir kanun çıkarırlar. Son zamanlarda zaten arabistanı tanımaz olduk. Bayağı modernize ediliyor

16
1
yanıtYanıtla
Turkuaz TV:

Hiç bir ceza almaz. Çünkü o Cristiano Ronaldo. Yüz milyonlarca dolar verdikleri adama ceza meza verdirtmezler.

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title