Haberler

Menemen FK, Yılmaz Vural yönetiminde çıktığı iki maçı da kazandı

Güncelleme:

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK'nın başına geçen Yılmaz Vural, sarı-lacivertlilerle çıktığı iki maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Menemen FK, Ziraat Türkiye Kupası'nda Nevşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek üst tura yükseldi ve hafta sonu oynanan maçta Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek 9. sıraya yükseldi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK'nın başına geçen Yılmaz Vural, sarı-lacivertlilerle çıktığı iki maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK'da Yılmaz Vural rüzgarı esiyor. Teknik Direktör Cenk Laleci'den sonra sarı-lacivertli ekibin başına geçen Yılmaz Vural, İzmir temsilcisinde kupa ve ligde çıktığı iki maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Nevşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek üst tura yükselen Vural yönetimindeki Menemen FK, son olarak da hafta sonu oynanan maçta Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek 9. sıraya yükseldi. Böylece 70 yaşındaki teknik adam, Menemen FK kariyerine 2'de 2 yaparak başladı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Yılmaz Vural Denizlispor Nevşehir Türkiye Menemen Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title