Haberler

Mauro Icardi, Trabzonspor maçında özel maske ile forma giyecek

Güncelleme:

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinde aldığı darbe sonucu yüz kemiklerinde kırık oluşması nedeniyle 3 haftadır tedavi görüyordu. İstanbul'a dönen Icardi'nin kulüp doktorları tarafından kontrolleri yapılacak ve Trabzonspor maçında özel hazırlanan maske ile sahada yer alacak.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Süper Lig'in 21'inci haftasında deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçıyla birlikte formasına kavuşacak.

İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Fenerbahçe derbisinde yüzüne aldığı darbe sonucu yüz kemiklerinde kırık oluşan Mauro Icardi yaklaşık 3 haftadır İstanbul dışında tedavisini sürdürürken, kulübün verdiği program doğrultusunda çalışmalarını yaptı. Bu akşam 22.30 gibi İstanbul'a dönecek olan Icardi'nin yarından itibaren kulüp doktorları tarafından kulak-burun-boğaz ve yüzünde kontrolleri yapılacak. Daha önce herhangi bir operasyon geçirmesine gerek olmadığı belirtilen yıldız futbolcu 3 gün boyunca antrenmanlara çıkacak ve cumartesi günü kafileyle Trabzon'a gidecek.

1 AY SONRA FORMASINA KAVUŞUYOR

21 Ocak Pazar günü 19.00'da oynanacak zorlu mücadelede özel hazırlanan maske ile sahada yer alacak olan Mauro Icardi yaklaşık 1 ay sonra formasına kavuşmuş olacak. Yıldız futbolcu bu süreçte 4 maç kaçırdı. Icardi; Süper Lig'de Konyaspor, Sivasspor, Kayserispor ve Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Ümraniyespor karşılaşmalarında görev alamamış olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mauro Icardi Galatasaray Trabzonspor Fenerbahçe İstanbul Süper Lig Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

o. kara:

TRABZON MAÇI DEV MAÇ SAYILMAZ TRABZON COK BUYUK BIR KULUP DEGIL KIMSE KUSURA BAKMASIN YANİ.

8
10
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

HANİ HER TARAFI KIRIKTI BUNUN.....

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title