Haberler

Manisa Futbol Kulübü, Tuzlaspor'u 4-0 mağlup etti

Güncelleme:

Manisa Futbol Kulübü, evinde Tuzlaspor'u 4-0 yenerek 4. haftada 3. galibiyetini aldı ve 10 puana ulaştı. Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz, takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtti.

MANİSA,

BİRİNCİ Lig'in 4'üncü haftasında evinde Tuzlaspor'u 4-0 yenen Manisa Futbol Kulübü geride kalan 4 maçta 3'üncü galibiyetini alıp 10 puana ulaştı. Sezona hızlı giren siyah-beyazlılar Kocaelispor, Erzurumspor FK ve Tuzlaspor'u mağlup edip sadece Ankara Keçiörengücü ile berabere kaldı. Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Keyif veren bir futbol ortaya koyduklarını anlatan Korkmaz, "Güzel bir galibiyet aldık. Galibiyetten daha büyük keyif veren oynadığımız futboldu. Takımın topu geri alma isteği, topla oynama ve üretme isteği, her şeyden önce güzel futbol üretme isteği bizi çok mutlu etti. Bu güzel galibiyeti

kaptanımız Kaan Kanak'ın oğlu Aslan'a armağan ediyoruz. Doğum gününü kutluyoruz. Ürettiğimiz futboldan geri adım atmadığımız sürece ligin keyif veren, yarışan bir takımı olacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Osman Zeki Korkmaz Zeki Korkmaz Manisa Futbol Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title