Haberler

    Mancini: Balotelli'yi İsterim, Ama...

    Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, ismi zaman zaman takım ile anılan Mario Balotelli ve daha birçok önemli konu hakkında konuştu.

    Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini #39;nin Fanatik Gazetesi #39;ne verdiği röportajın ikinci bölümü yayınlandı.

    quot;YABANCI KURALI KALKMALI quot;

    Yabancı kuralının kalkması gerektiğinin altını bir kez daha çizen Mancini, quot;Avrupa'da mücadele eden takımlar var. Bu oyuncuların aynı zamanda ligde de oynayabilmesi lazım. Bu karışıklık durumu zorlaştırıyor. Böyle olunca zaten kariyerinin sonuna gelmiş yıldız oyuncuları buraya almak zorunda kalıyorsunuz. quot; dedi.

    quot;BALOTELLI #39;Yİ İSTERİM... quot;

    Mario Balotelli hakkında da konuşan İtalyan hoca, quot;Balotelli'yi çok seviyorum. Çok iyi bir çocuk ama Milan'ı bırakacağını zannetmiyorum. Türkiye'ye gelmesi için de yaşının genç olduğunu düşünüyorum. quot; ifadelerini kullandı.

    Florya #39;da çok mutlu olduğunu belirten Mancini, quot;Burada çok mutluyum. Türk halkı çok iyi. Sadece ben değil benimle çalışan tüm ekibim burada çok mutluyuz. quot; diye konuştu.

    Mancini son olarak küfürlü tezahürattan dolayı ceza almadan tüm taraftarlarına karşı bir sezon geçirmeyi dilediğini de sözlerine ekledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Fanatik Gazetesi Mario Balotelli Roberto Mancini Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title