Haberler

    Mircea Lucescu: Shakhtarlı Fred, Manchester City'ye Transfer Olacak

    Güncelleme:

    Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Shakhtar'ın en iyi futbolcusu Fred. Fernandinho'nun gittiği gibi o da Manchester City'e transfer olacak." dedi.

    Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, ESPN'e açıklamalarda bulundu ve Manchester City'nin yeni transferini açıkladı. Uzun yıllar Shakhtar Donetsk'te görev yapan Lucescu, hala Ukrayna temsilcisinde forma giyen eski öğrencisi Fred'in Manchester City'ye transfer olduğunu söyledi.

    Deneyimli teknik adam, "Shakhtar'ın en iyi futbolcusu Fred. Solda biraz anarşik oynuyordu. Ben de onu defansif orta sahaya kaydırmıştım. Fernandinho'nun gittiği gibi Manchester City'e transfer olacak" ifadelerini kullandı.

    DAHA ÖNCE TRANSFERİ NOKTALAYAMAMIŞLARDI

    Bu sezon İngiltere Premier League'e damga vuran City devre arası transfer döneminde de Brezilyalı futbolcuyla ilgilenmiş ancak transferi noktalayamamıştı.

    Sezon sonunda Yaya Toure'nin sözleşmesinin sona ermesiyle orta sahaya takviye yapmayı düşünen City, 24 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusunu kadrosuna dahil edecek. Brezilya Milli Takımı'nın geniş havuzunda yer alan futbolcunun 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer alıp alamayacağı da merak konusu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Frederico Chaves Guedes Mircea Lucescu Fernandinho Spor Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    para bol tff de:

    adama 4 maç için 15 trilyona yakın para verildi elendik geldik

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Milli Takımdasın Lucescu:

    Sen git Türk milli takımımızla ilgilen LUCECU :)

    2
    0
    yanıtYanıtla
    o maaşsa bu ne bu maaşsa Türk mü:

    18 trilyon maaşı aldı (4 milyon euro) elendik ne işi var milli takımla. bi ara bakar. Haaa hoca Türk olmadığında TFF nin verdiği maaş bizden çıkmıyor yabancılardan çıkıyor. O yüzden atanamyan öğretmenler asgari ücret falan girmeyin. Türk değil.

    yanıt1
    yanıt1
    öpücükle gledi luce:

    terim gitti iyi oldu hem ekonomi düzeldi işsizlik düştü öğretmenler atandı hem para vermedik luce ye:)

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Duygusal İnsan:

    Türkiye A Milli Takımının hocası Mircea Lucescu Türk futbolunun ireli gitmesi gelişesi için teklifler öneriler yapsın Türk futbolunun sorunlarının çözülmesi için çözümler önersin

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Adsız:

    Aga bu adam doping yapmamış mıydı? Yine almış damardan, iyi baksın City

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title