Haberler

Maçı 6-0 kazanan antrenör Türk hakeme demediğini bırakmadı

Güncelleme:

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Ronald Koeman, 6-0 kazandıkları Cebelitarık maçının ardından Türk hakem Arda Kardeşler'i eleştirdi. Koeman, Cebelitarık oyuncularının sert fauller yapmasına rağmen hiçbirinin ceza almadığını belirterek, "Bu seviyedeki bir hakemin bu seviyedeki bir maçta standartları karşılaması gerekirdi ama böyle olmadı" dedi.

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Ronald Koeman, 6-0 kazandıkları Cebelitarık maçının ardından maçın hakemi Arda Kardeşler'i sert eleştirdi.

"STANDARTLARI KARŞILAMADI"

Türk hakem Arda Kardeşler hakkında konuşan Koeman, "Cebelitarık oyuncuları bütün maç sert fauller yaptı ama hiçbiri ceza almadı. Bu seviyedeki bir hakemin bu seviyedeki bir maçta standartları karşılaması gerekirdi ama böyle olmadı" dedi.

Maçı 6-0 kazanan antrenör Türk hakeme demediğini bırakmadı

"FUTBOLDA YERİ YOK"

Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ümit Öztürk'ü de eleştiren deneyimli antrenör, "Dördüncü hakeme durumu anlattığımızda ise güldü. Bu tarz şeylerin futbolda yeri yok" ifadelerini kullandı.

Maçı 6-0 kazanan antrenör Türk hakeme demediğini bırakmadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Kardeşler Ronald Koeman Cebelitarık Hollanda Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title