Haberler

Liverpool'un Yıldızı Salah'ın Sakatlığı, Formasını Çıkarmasıyla Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah'ın, PSG maçında oyundan alınmasının ardından formasını çıkartmasıyla yaşadığı omuz-sırt sakatlığının ciddiliği ortaya çıktı.

Liverpool'un Şampiyonlar Lig maçında sahasında Paris Saint Germain'i 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada Mohamed Salah ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı.

İngiliz ekibinin Mısırlı yıldızı Salah'ın bir korner atışı sırasında formasını çıkarmasıyla ortaya çıkan görüntü, Liverpool taraftarlarını endişelendirdi.

Liverpool'un Yıldızı Salah'ın Sakatlığı Formasını Çıkarmasıyla Görüntülendi

Yıldız futbolcunun dört ay önceki Şampiyonlar Ligi finalinde yaşadığı sakatlığından dolayı omuz-sırt bölgesine takılan bandajın hala yerinde durması şaşkınlık yarattı.

SERGIO RAMOS SAKATLAMIŞTI

Mohamed Salah, Real Madridli Sergio Ramos'un yaptığı hareketle omuzundan sakatlanmış ve sahayı terk etmek zorunda kalmıştı.

Yıldız futbolcu sakatlığı nedeniyle Mısır'ın 2018 Dünya Kupası'ndaki bazı maçlarını da kaçırmıştı.

Liverpool'un Yıldızı Salah'ın Sakatlığı Formasını Çıkarmasıyla Görüntülendi

Salah'ın PSG maçındaki görüntüsünün ardından sosyal medyada bazı Liverpool taraftarları oyuncunun bu sakatlığının tam olarak geçmemesinden duyduğu şaşkınlığını ifade etti.Taraftarlar lige ve şampiyonlar ligine iyi başlayan takımın en büyük silahı olan Salah'ın ileride sakatlığının tekrarlamasından endişe ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Mohamed Salah Liverpool Spor Haberler

500

Yorumlar (34)

Adınızı Yazın:

Önce Türk sonra Müslüman değil önce Müslüman Sonra Türk üz. Müslümanlık herşeyden önce gelir.

9
9
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Tanrım yardımcısı olsun

4
13
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Allah yardımcısı olsun. Tanrı diyen arkadaş Allah sanada yardım etsin.

yanıt9
yanıt11
Eko:

ALLAH IN 99 isminde tanri diye bir isim yok bre cahil

yanıt13
yanıt15
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:

Tanrı, Tengri , BU GERÇEK TÜRKLERİN YARADANA HİTAP SEKLİDİR. . BİZ TÜRKLER TANRI ya (YARADANA) SİZ ARAPLARDAN ÖNCE İNANMIŞIZ, TARİHİNİ BİLMEYEN TÜRKÜM, OSMANLIYIM DİYE GEÇİNMESİN, ÖNCE TÜRKÜZ, SONRA MÜSLÜMAN, AMA ASLA ARAP DEĞİLİZ. ALLAH, A YARADAN, A , TANRI YA SİZİN KADAR BELKİ SİZDEN FAZLA İNANIYORUZ, . . GÖRDÜĞÜNÜZ SUUDİLERİ, İKİ DAKİKA DA SATTILAR BİZİ, İSRAİL VE ABD YE

yanıt14
yanıt12
1903:

Türkçe literatürde Tanrı kelimesi yaratan anlamına gelmektedir. Cahil diyorsun adama kendi cahilliğini görmüyorsun. Açın biraz Türkçe sözlük okuyun.

yanıt8
yanıt5
ALAYA ŞALVARI:

Kardeşim, kendini sakın üzme!!! bir dünya, vatanını satan Süriyeli, arap, sana akıl vermeye çalışıyorlar. . Onlar önce Türk tarihini, edebiyatını okusun, sonra ahkam kessinler. . ALLAH ile TANRI ikiside Türk tarih ve edebiyatında geçer. . ŞARKILAR VE ŞİİRLERDE BİLE GEÇİYOR. .

yanıt6
yanıt2
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE BEYİN YOKSUNU DİY:

Sizin gibi arap seviciler yüzünden ülkemiz bu hale geldi. Türküm, türküz demek ırkçılık deği aksine vatan sevgisine delalettir. Ümmet diye yere göğe koyamadığınız araplar hilafet bizdeyken bile hep türklere arkadan vurmuşlardır. Bırak masal anlatmayı aç tarihini oku! İslam çok güzel doğru bir din olsaydı, müslüman ülkeleride gelişmiş kalkınmış olurdu. Tecavüz, Hırsızlık, Cahillik, Kadını mal gibi görme, Cinayet hep bu ülkelerde tavan yapmıştır. Neden acaba? Sen cennette hurilerede inanırsın şmdi

yanıt6
yanıt2
İŞTEBU:

BEYİNSİZLER ALLAH DESENİZ NEYİNİZ EKSİLECEK. KRİSTİYANLAR GİBİ TANRI DEMESENİZ OLMAZ SANKİ. ALLAHIN 99 İSMİNDE TANRI VARMI UCUBE HERİFLER . AYNI YIRTIK KOT GİBİYİP DOLAŞANLAR GİBİSİNİZ ÖZENTİLİ İNSANLAR

8
7
yanıtYanıtla
BEYİN BEDAVA:

Önce Türk ve dünya tarihini öğren sen!!!bilmediğin konuda akıl verme. . KRİSTİYAN diye bir din yok sakın HRİSTİYAN olmasın. . unutma ki onlar da YARADAN a inanıyor. .

yanıt5
yanıt1
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title