Haberler

Ekonomik krizdeki Arjantin'de yıldız futbolcudan vatandaşlara skandal hareket! Rezillik bu kadarla kalmadı

Güncelleme:

Dünya Kupası'nda şampiyon olan Arjantin'in yaptığı kutlamalarda durmaksızın bir olay yaşanıyor. Papu Gomez, kutlamalara gelen vatandaşlara otobüsten para saçarken, bazı futbolcular da alkol şişesi fırlattı. Arjantin'in kalecisi Martinez de rakip futbolcu Mbappe'nin maskesinin geçirildiği oyuncak bebekle ilginç hareketler sergiledi.

2022 Dünya Kupası finalinde Fransa'yı penaltılarda mağlup ederek şampiyon olan Arjantin'de kutlamalar son sürat devam ediyor. Katar'da soyunma odasında yaptığı abartılı kutlamayla tepki çeken Arjantin, başkente dönüp otobüslü kutlama yaptı. Ancak otobüsteki kutlamada pek çok skandal yaşandı.

Kutlamanın her anı rezillik! Ekonomik krizdeki Arjantin'de yıldız isimden skandal hareket

MBAPPE MASKELİ BEBEK

Arjantin'in kalecisi Emiliano Martinez, otobüsteki kutlamada Mbappe maskeli oyuncak bebeğiyle vatandaşlara ilginç hareketler yaptı. Oyuncak bebeği Arjantinli futbolcular elden ele dolaştırdı. Ayrıca Mbappe'nin lakabı olan 'Ninja Kaplumbağa' oyuncağıyla da dalga geçildi.

Kutlamanın her anı rezillik! Ekonomik krizdeki Arjantin'de yıldız isimden skandal hareket

PAPU GOMEZ'DEN BÜYÜK AYIP

Tecrübeli futbolcu Papu Gomez de vatandaşlara para saçtı. Ekonomik krizdeki Arjantin'de yapılan bu hareket büyük infiale yol açtı. Alkolü fazla kaçıran bazı futbolcular da otobüsten şişe fırlattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kylian Mbappe Lionel Messi Arjantin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

Doğrucu Mahmut:

Halka para değil çay atsaydı skandal olmazdı:))

32
12
yanıtYanıtla
BAYRAM SARIKAYA:

martinezi kumbara etti mpabe.4 gol yedin be.

43
0
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

nbappeyi zaten çekemedikleri için bunları yapıyorlar adam 4 gol çaktı resmen tek başına bir takımı paramparça etti messi senin devrin kapandı artık koçum kupanıda aldın daha seni kimse iplemez zaten mbappe sevmiyor messiyi

27
2
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Allah belanızı versin

24
1
yanıtYanıtla
corci:

mbappe kırmızı çizgimizdir.

14
2
yanıtYanıtla
Musti40 :

Gavur gavurdur

11
5
yanıtYanıtla
Salih Çakmak:

Messi'nin weghorsta mal demesine kışkırtma var diye savunanlar Arjantinli futbolcuların vatandaşlarıyla dalga geçmesine sessiz kalıyor nedense. Ayrıca mbappe bu mantığa göre Arjantinli futbolculara ana avrat sövse haklı

7
0
yanıtYanıtla
Alfakurt:

Messi ve arkadaşları melek yüzlü şeytansınız

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title