Haberler

Konyaspor maçında ayağı kırılan Abdülkadir Ömür, 6 ay forma giyemeyecek

Güncelleme:

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Konyaspor maçında ayağı kırılan milli futbolcu Abdülkadir Ömür'ün 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 23 yaşındaki futbolcunun Haziran ayında başlayacak Avrupa Şampiyonası'na yetişmesi zor görünüyor.

Trabzonspor, Konyaspor'u 3-1 mağlup ettiği mücadelede yıldız oyuncusu Abdülkadir Ömür'ün yaşadığı sakatlıklar sarsıldı.

Karşılaşmanın 23. dakikada Ömer Ali Şahiner'in müdahalesinin ardından yerde kalan Abdülkadir Ömür, yapılan müdahalelerin ardından oyuna devam edemedi ve sedyeyle kenara geldi. 23 yaşındaki futbolcunun yerine Flavio oyuna dahil oldu.

Kırık şüphesi olan Abdülkadir Ömür, MR için hastaneye götürüldü. Çekilen MR sonucu Abdülkadir Ömür'ün fibula kemiğinde kırık tespit edildi.

"6 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK"

Mücadelenin ardından yıldız futbolcuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Maalesef kırık var. Geçen sene de ameliyat olup 5-6 ay uzak kalmıştı. Bu sene de ameliyat olacak. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ömer Ali Şahiner Abdülkadir Ömür Trabzonspor Konyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

Ts:

Konyaspora mail attım. Konyapsor Trabzonsporun düşmanıdır. Ömer Ali Şahinerin futbol hayatının en acı şekilde bitmesini diliyorum. Allah yüzünü güldürmesin. Sen ve Konyaspor her Trabzon maçında savaştaymış gibi oynuyorsunuz. Yemin ederim Israil ve Ermenistan bir takım böyle sert ve sakatlamaya oynamaz sonuçta futbol bu. Hiçbor zaman bir idaan yoktu ve olmiyacakta. Sendem Nefret ediyoruz Konyaspor.

15
17
yanıtYanıtla
hamsicik:

Bu nasıl bir zekadır ya adamlar oynamasın o zaman siz rahat rahat galip gelin. . . Ya da daha iyisini yapalım her yıl şampiyonluğu size versinler yoksa sizin mantığınıza göre sizin şampiyon olamadığınız her yıl lig şaibelidir. . .

yanıt4
yanıt2
Hamsicike cevap ts den:

Sen konunun ne oldugunu bile anlamamışsin. Git bir köşeye ve agla ve allaha dua etde biraz olsun beynin gelişsin. Şampiyonluktan kim konuştu? Yazıyı okuyamadınmı? Senle ugraşacak degilim çünki beyin seviyesi çok ama çok benimkisinin altında üzgünüm. Sen git elini yüzünü yıka bi bardak su iç hadi koçum

yanıt2
yanıt1
Ciyhoo:

Bir Fenerbahçe li olarak Ts nin arkasındayım böyle futbol yoksunu insanın emeğini hayatını bitirecek sadece futbol oynamaktan açiz sanki gladyatör gibi hareket eden adamları tutmayacaksın hepsini men edeceksin yazık bir yıldızın belki sönüşü bu sakatlık

yanıt2
yanıt2
hamsicik:

Bir insan kendi yazdığı cevapla kendini mal edebilir mi? işte TS sen bunun örneğisin. İlkokul türkçesi ile yazılmış bir yorum ve hep aynı kin nefret dolu bir söylem. Bir futbol maçı için insanlara beddua edecek kadar düştünüz. Zekanız bu kadar işte. . . . Hem merak etme yorumları okuyan beynin kimde olduğunu anlar sen hiç yorma o içi boş kafatasını. . . .

yanıt1
yanıt7
Ciyhoo ya cevap:

Al bir tane hamsi daha Fenerbahçeliymiş. Fenerbahçeliler açiz demezler onlar aciz derler. Açiz sadece trabzon yöresinde kullanılır. Yorumunun tutması için nefret ettiğiniz takımın taraftarıyım demek de tam da size yakışır. . . . Kafatası içinde biraz kırıntı varsa lütfen kullanın. . . .

yanıt1
yanıt2
Fb:

Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşir Yazık oldu ya büyük bir yetenek

19
3
yanıtYanıtla
fenerli:

vallaha çok üzüldüm allah acil şifa versin kardeşime

16
4
yanıtYanıtla
ÜNSAL:

Gözünün yağını yediğim senin ne işin var türkiye''de

9
4
yanıtYanıtla
1903:

Çok geçmiş olsun buna sebep olan vicdanen rahatmısın neden ölümüne giriyorsun

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title