Haberler

Khabib ve McGregor arasında küfürlü tartışma

Güncelleme:

Khabib Nurmagomedov'un Conor McGregor'ı yendiği maçın ardından ikili arasındaki tartışma sona ermedi. İki dövüşçü son olarak sosyal medyada birbirleriyle tartıştı.

Khabib Nurmagomedov'un Conor McGregor'ı yendiği dövüşten bugüne, ikili arasında sular durulumuyor. Dövüş tarihinin en önemli maçlarından birisi olarak gösterilen maçta Khabib, McGregor'ı yenmişti.

Maçın ardından ikili arasındaki tartışmalar ise bir türlü bitmedi. Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov'dan rövanş talebi istese de şu ana kadar istediğini alamadı. İki dövüşçü arasında yaşanan gerginlik sosyal medyada da devam etti.

"BU ADAM TAM BİR FİYASKO"

İrlandalı dövüşçü Conor McGregor, Twitter'dan Khabib Nurmagomedov'a 'Adam değilsin' yorumunda bulundu. Conor'un bu tweeti Rusça atması da dikkat çekti. Khabib ise Conor'un bu yorumuna "Bu adam tam bir fiyasko" cevabı verdi.

Khabib ve McGregor arasında küfürlü tartışma

"TECAVÜZCÜLERİN MOSKOVA'DA YERİ YOK"

Ardından McGregor, tartışmanın boyutunu büyüttü ve " Moskova'da görüşürüz seni pislik" dedi. Son olarak Khabib Nurmagomedov, "Tecavüzcülerin Moskova'da işi yoktur. Sen bir tecavüzcüsün. Adalet yerini bulacaktır!" şeklinde yazdı.

MCGREGOR'DAN KHABIB'İN EŞİ İÇİN SKANDAL SÖZLER

Khabib Nurmagomedov, dünyaca ünlü McGregor'u kafes dövüşünde nakavt ederek adını dünyaya duyurmuştu. Rusya vatandaşı Müslüman sporcu, maçı kazanmasının ardından kafesten atlayarak İrlandalı'nın ekibine saldırmıştı. Maçın ardından Khabib, "Herkes benim kafesten atladığımı konuşuyor; ama dinime, aileme küfredenlerden kimse bahsetmiyor" açıklamasını yapmıştı.

Bu olay üzerinden aylar geçtikten sonra McGregor'dan bir skandal daha geldi. Her şey Khabib Nurmagomedov'un McGregor'un şüpheli emekliliği hakkında konuşmasıyla başladı. Khabib şu ifadeleri kullanmıştı: "Bıraktığını düşünmüyorum. Conor 'senden ayrılıyorum' deyip her zaman geri dönen kıskanç kadınlara benziyor"

Khabib ve McGregor arasında küfürlü tartışma

Bunun üzerine çılgına dönen McGregor, rakibinin eşini aşağılayan bu tweeti attı: "Senin karın bir havlu dostum"

Fakat McGregor, hatasının farkına vararak bu tweeti 15 dakika sonra sildi. Bu eylemi onun haber sitelerine düşmesine engel olamadı. İrlandalı isim daha sonra, "Rövanş yapmaktan korkma seni küçük fare. Her zaman sana emredileni yaparsın" sözlerini kullandı.

McGregor daha önce Nurmagomedov'un babasına, ülkesine ve dinine hakaretler savurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Khabib Nurmagomedov Conor McGregor Sosyal Medya Moskova Haberler

500

Yorumlar (13)

selvi boylum al yazmalım:

onca dayak yedi halen akıllanmamış yediği dayaktan yukarı kısmında beyni sulanmış aşağı kısımda da hazımsızlıktan kabız olmuş tam bir psikopat inşallah bir daha ringlere çıkar bu şarlatan irlandalı yalnız anlamadığım irlandalılar bu adama hiçmi kızmıyor vede tepki göstermiyorlar ?

17
0
yanıtYanıtla
ehue:

oha cidden havlu sandım :D halen sanıyorum

2
14
yanıtYanıtla
hjhjhj:

Defol Ülkemden senin gibilerinin yeri yok burada

yanıt4
yanıt0
Türk:

Adam seni paramparça etti. Daha neyin peşindesin utanma da yok bunda.

14
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Bu sporcu kılığındaki canavarı bir kez daha parçala dostum. Derdi maç değil, böyle haberler ile servetine Servet katmak istiyor.

14
0
yanıtYanıtla
habib:

bence muhatap bile olmasın habib . . gereği 6 ekimde görüldü. . . kendi kendine söylensin dursun . . .

13
0
yanıtYanıtla
Gemlik:

Dünya buna sessiz. Herif bir tek küfür etmediği halde gündem olan o sarı pislik. Tuhaf bir dünya. Ptsa

10
0
yanıtYanıtla
MURTAZA:

Benim de gördüğüm bir adet sandalyeye oturmuş vazonun üzerine örtülmüş havlu . . . Adam hakikatleri söylemiş . Ne demesi lazımdı ki ?

0
7
yanıtYanıtla
XXL:

karısı hakkında öyle laf edemez onana ne ne giyindiğinden zırtaza

yanıt8
yanıt0
kerem:

sandalyede oturan dini vecibelerine göre nikah törenini yerine getiren bir mümine hanımefendi . hakikatten nasibini alamamış bazı VAZOKAFALILAR tabiki bunu anlayamaz.

yanıt14
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title