Haberler

Kayserispor Milli Takımdaki Oyuncularını Bekliyor

Kayserispor, 9 Eylül Cumartesi Günü Oynayacağı Gençlerbirliği Maçı Öncesi Milli Takımlarda Bulunan Oyuncularının Gelmesini Bekliyor. Bu Arada, Sarı Kırmızılı Ekibin Tecrübeli Oyuncusu Toledo Da Paraguay Milli Takımına Davet Edildi.

Kayseri spor, 9 Eylül Cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı öncesi milli takımlarda bulunan oyuncularının gelmesini bekliyor. Bu arada, sarı kırmızılı ekibin tecrübeli oyuncusu Toledo da Paraguay milli takımına davet edildi.

Kayserispor`da halen kaleci İvankov Bulgaristan milli takım kampında, Mehmet Topuz A milli takım, Uğur Uçar Ümit milli takım, Muhammed Hanefi ise Avusturya Milli takım kampına gitmişti. Bu oyuncuların milli takım kampından dönmeleri beklenirken, A milli takım kampından sakat olduğu için dönen Gökhan Ünal`ın Gençlerbirliği maçına yetiştirilmesi için çaba harcanıyor. Bu arada, Paraguay Futbol Federasyonu, Ekim ayında yapılacak Avusturalya karşılaşması için milli takıma davet edildi.

Böylece , Mehmet Topuz, İlhan, Uğur, Muhammed Hanefi ve İvankov`dan sonra sarı kırmızılı takımdan milli takıma çağrılan oyuncu sayısı Toledo ile birlikte 6`ya yükseldi. Kayseri spor teknik direktörü Ertugrul Sağlam,¨ Oyuncularımızın değişik ülke milli takımlarında forma giymesi bize gurur ve onur verir¨ dedi

MİRABOĞLU KAYSERİ`DEKİ DERNEKLERİ ELEŞTİRDİ

Kayseri spor 2. Başkanı Şaban Miraboğlu, yerel bir tv`de katıldığı spor programında Kayseri`deki Beşiktaş ve Fenerbahçe`nin taraftar dernekleri olmasını eleştirdi. Miraboğlu ,¨Bu kentin iki takımı var. Süper ligde oynayan bu iki takıma herkesin destek vermesi gerekir. Kayseri`de Kayserispor ve Erciyesspor varken, bir başka takımın derneğini kurmak ve desteklemek, tabiri caizse müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer¨dedi. Miraboğlu, bu arada sarı kırmızılı ekibin ligde şampiyonluk hedeflerken, taraftarın, konuk takımlara deplasmanda olduklarını hatırlatacak, tezahürat baskısı yapmasını önerdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title