Haberler

Kartepe'de Sis Sıkıntısı

Sezon Öncesi Hazırlıklarını Kocaeli'nin Kartepe İlçesinde Sürdüren Çeşitli Liglerden 7 Takım, Bölged

Sezon öncesi hazırlıklarını Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde sürdüren çeşitli liglerden 7 takım, bölgede sık sık etkili olan yoğun sisten olumsuz etkileniyor.

Alınan bilgiye göre, Bank Asya 1. Lig'den Ankaraspor, Adanaspor, Samsunspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'tan Sarıyer ve Çankırı Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup'tan Gölcükspor, sezon öncesi hazırlıklarını yaklaşık iki haftadır Kartepe'de sürdürüyor.

Kamp alanında sık sık etkili olan yoğun sis nedeniyle ekiplerin idmanlarında aksamalar yaşanırken, bu takımların aralarında oynadıkları hazırlık karşılaşmalarına da görüş mesafesi iyice azalınca ara veriliyor.

Söz konusu takımların idarecileri, yoğun sisten dolayı hazırladıkları kamp programını tam anlamıyla uygulayamadıklarını belirterek, burada bulundukları sürede sisin yoğun olmadığı zaman dilimlerinde idman ve hazırlık maçları yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title