Haberler

Kartal Belediyesi Kabotaj Bayramı'nda Nefes Kesici Yarışlar Düzenledi

Güncelleme:

Kartal Belediyesi, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nda nefes kesen yarışlar ve renkli etkinlikler düzenledi. Yüzlerce sporsever, yüzmeden dragon bot yarışlarına, dalış ve kürekten flyboard gösterilerine kadar birçok etkinliğin yer aldığı kutlamalarda bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kartal Belediyesi, 1 Temmuz 1926'da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu kapsamında milli bayram ilan edilen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nda nefes kesen yarışlar ve renkli etkinlikler düzenledi. Yüzlerce sporsever yüzmeden dragon bot yarışlarına, dalış ve kürekten flyboard gösterilerine kadar birçok etkinliğin yer aldığı kutlamalarda bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilen mahalleler arasındaki dragon bot yarışlarında eğlenceli anlar yaşandı. Etkinliğe Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, başkan danışmanları, birim müdürleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DALGIÇLARDAN OLUŞAN BİR EKİP DE DENİZDE ATATÜRK RESMİ VE TÜRK BAYRAĞI İLE İZLEYENLERİ SELAMLADI

Kabotaj Bayramı kutlamaları için alana gelen Gökhan Yüksel, Dragon Bot Yarışları için hazırlıklarını sürdüren 20 mahallenin yarışmacıları ve muhtarlarla tek tek selamlaştı, hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İskelede bulunanlar İstiklal Marşı'nı okudu. Ardından Başkan Gökhan Yüksel vatandaşlarla birlikte denize çelenk bıraktı. Dalgıçlardan oluşan bir ekip de denizde Atatürk resmi ve Türk Bayrağı ile izleyenleri selamladı.

20 MAHALLE KIYASIYA YARIŞTI Deniz yarışları 20 mahallenin ekiplerinin kıyasıya rekabete girdikleri Dragon Bot Yarışları ile başladı. Mücadelelerin startını Gökhan Yüksel verdi. 18 yaş üstü kadın erkek, genç yaşlı birçok sporcunun mücadele ettiği yarışlar, renkli anlara sahne oldu. Mahalle yarışlarının ardından yapılan flyboard ve yüzme yarışı gibi etkinlikler ile tüm gün süren müzikli eğlenceler de bayramın unutulmaz anları arasında yer aldı. Ayrıca Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün deneyimli eğitmenleriyle birlikte vatandaşlar sabah sporu yapma fırsatı yakaladı.

"SPORDA TESİSLEŞME DEVAM EDECEK"

Etkinlik esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Gökhan Yüksel '1 Temmuz Kabotaj Bayramı'ndayız. Mahalleler Yarışıyor etkinliğinde mahallelerimizin kıyasıya bir mücadelesi var. Her yıl anma etkinlikleriyle denizlerdeki özgürlüğümüzü hatırlatıyoruz, aynı zamanda denizlerimizdeki spor faaliyetlerimizin çeşitliliğini artırıyoruz. Kartal'da su sporları etkinlikleri, spor faaliyetleri, sporda tesisleşme devam edecek. Yaşasın 1 Temmuz Kabotaj Bayramı. Yaşasın bunu bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları. Hepsini şükranla ve minnetle yad ediyoruz. Aynı zamanda su sporlarını Kartal'da yaşatmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kartal Belediyesi Kabotaj Bayramı Denizcilik Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Bakmadan Geçme

FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title