Haberler

Jose Mourinho, Uğurcan Çakır'ı kadrosunda görmek istiyor

Güncelleme:

Tottenham, Trabzonspor formasıyla gösterdiği performansla adından söz ettiren Uğurcan Çakır'ı transfer etmek istiyor. İngiliz ekibi, milli oyuncu için 25 milyon euro teklifte bulunacak.

Trabzonspor altyapısından yetişen ve iki sezondur ortaya koyduğu performansla herkesi kendine hayran bırakan Uğurcan Çakır, Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından takip ediliyor. Liverpool'un devre arasında çok istediği 23 yaşındaki file bekçisi için Tottenham'ın Trabzonspor'a dev bir teklifle geleceği iddia edildi.

LİVERPOOL VE EVERTON DA BU TRANSFERDE ISRARCI

Express.co.uk sitesinde yer alan habere göre Hugo Lloris'le rekabete girecek bir kaleci arayışında olan Tottenham, Uğurcan için Trabzonspor'a 25 milyon Euro teklif edecek. Arjantinli kaleci Paulo Gazzaniga'nın performansından memnun olmayan Jose Mourinho'nun bu transferde ısrarcı olduğu ifade edildi. Liverpool ve Everton'ın da bu transferi istedikleri kaydedilirken, Tottenham'ın kısa süre içerisinde Karadeniz ekibine resmi teklif yapacağı iddia edildi.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA İZLEDİLER

Uğurcan Çakır için Beşiktaş mücadelesi ayrı bir önem taşıyordu. Liverpool, Tottenham ve Everton'un yanı sıra İspanyol temsilcisi Sevilla'nın scout ekiplerinin çıplak gözle Uğurcan'ı izledikleri öğrenildi. Genç eldiven yediği iki gole rağmen çok kritik kurtarışlara imza attı ve olası bir mağlubiyeti engelledi. Kritik mücadeleyi tam 7 kurtarışla tamamlayan Uğurcan beraberlikte büyük rol oynadı.

"UĞURCAN'IN BONSERVİSİ 25-30 OLDU GALİBA"

Uğurcan'a övgüler yağdıran Başkan Ahmet Ağaoğlu, Avrupa'nın en iyi 3 kalecisinden biri bizde. Uğurcan ülke futbolu adına da çok büyük bir şans. Uğurcan'ın bonservisi 25-30 oldu galiba. İnşallah sezon sonuna kadar artmaya devam eder." ifadelerini kullanmıştı.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğurcan ÇAKIR Trabzonspor Tottenham Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (17)

POSTACI:

HER ZAMAN SÖYLERİM. MUSLERA DAHA İYİ

3
8
yanıtYanıtla
danu:

puhahahahahahahahhhahahahahaha

yanıt3
yanıt1
xxx:

bir Fenerbahçeli olarak Uğurcan 45 50 milyon eurodan aşağıya gönderilmemeli.

9
1
yanıtYanıtla
ha:

ingilizler euro değil sterlin kullanıyo bikere habeerin yalan olduğu daha baştan belli

6
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bu sanal alemin futbolcu satisi bu sekilde giderse, Memleket''imde futbolcu kalmayacak.

8
0
yanıtYanıtla
misafir:

bence 100 milyom euro

5
1
yanıtYanıtla
RUM PONTUS:

YALAN HABER DEVLETTEN PARAYI GÖTÜRECEKLER

0
6
yanıtYanıtla
.:

Sen bir psikaytriye görünsen çok iyi olur .

yanıt0
yanıt0
MURAT:

Kıskanmayın. Trabzonsporlu değilim ama helal olsun. Uğurcan , Abdulkadir , Sorloth 20 Şerden 60 Milyon eder. FB, GS, BJK batık durumda alt yapıya yönelmeleri lazım.

yanıt4
yanıt0
fanatik alper:

fenerbahçeliyim , bu çocuk gelecekte çok büyük külüplerde oynayacak.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title