Haberler

    Eski Galatasaraylı Jardel: Yakında Galatasaray'a Dönüyorum

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın eski futbolcularından Mario Jardel, "Yakında Galatasaray'a dönüyorum diyebilirim. Çünkü bazı futbolcularla çalışmaya başladım. Umarım Türkler bana fırsat verir." dedi.

    Galatasaray'ın eski ve unutulmaz futbolcularından Mario Jardel, Türkiye ve sarı kırmızılı takımda geçirdiği günlere dair beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

    Jardel, Galatasaray'a dönüşe yeşil ışık yakarak "Umarım Türkler bana fırsat verir." ifadelerini kullandı.

    Brezilyalı futbolcunun açıklamaları şu şekilde:

    "GALATASARAY'A DÖNÜYORUM DİYEBİLİRİM"

    Türkiye benim kalbimde. Türkiye Ligi'nde başladığım gün 5 gol attım ve o takımda Taffarel vardı Ayrıca Hagi, Capone ve Marcio gibi yıldızlar da var. En büyük hatıram Süper Kupa maçıydı. O maçın ardından Türkiye'ye döndüğümüzde muhteşem bir atmosfer vardı. Galatasaray'a selam söylüyorum. Yakında Galatasaray'a dönüyorum diyebilirim. Çünkü bazı futbolcularla çalışmaya başladım. Umarım Türkler bana fırsat verir.

    - Galatasaray'a nasıl transfer oldun?

    "Türkiye macerası Porto'da geçirdiğim 4 yılın ardından başladı. Eğlenceli bir hikayeydi. Plajda oturuyordum ve Taffarel telefonla aradı. Bunlar anlaşma şartları ve sana bu rakamı verecekler. Ne dersin? 'Hemen geliyorum' dedim."

    "SÜPER MARİO JARDEL TEZAHÜRATINI UNUTAMIYORUM"

    "Galatasaray'da ilk maçımda 5 gol attım. Statta muhteşem bir atmosfer yarattık. Onlar bana "Süper Mario Jardel diye seslenmeye başladılar. Mücadeleyi ve kalabalık statları seviyorum. Türkiye'de şampiyon olamadım ama Popescu, Taffarel, Capone ve Marcio ile birlikte Süper Kupa'yı kazandık. Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler çıkardık. UEFA Süper Kupa'da 2 gol attım ve Türk futbol tarihine geçtim. Tanrıya şükürler olsun. Ancak tek başıma hiçbir şey yapmadım. Arkadaşlarıma çok şey borçluyum."

    - Uzun süre kalmadığın için pişman mısın?

    "Hayır. Geriye dönsek bile büyük ihtimalle orada kalmazdım. Çünkü Benfica Başkanı benimle kontrat yapmıştı ve bana bir takım sözler vermişti. Çünkü Galatasaray'da iyi oynamıştım fakat verilen sözler tutulmadı. Mahkemeye gitmeyi düşünüyordum. Ardından küçük bir toplantı yaptık ve anlaşmaya vardık. 4 yıl olması gerekirken sadece 1 yıl kaldım Galatasaray'da. Ancak akılda kalan 1 yıldı."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mario Jardel Galatasaray Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (6)

    şahsi fikrimdir:

    bir hagi popesco kosecki prekazi simoviç asla olmadı olamadı ve hatırlıyorum çok büyük paralara geldi ve hiç koşmazdı. istesede koşamıyordu ki.

    2
    12
    yanıtYanıtla
    deve:

    Galatasaray''a Hagi ve Jardel gibisi gelmedi. Gerisi laf-ü güzaf

    9
    0
    yanıtYanıtla
    yükyemin:

    topun gelişine oyle güzel vuruyorduki:yok böyle bir şey

    8
    1
    yanıtYanıtla
    KRAL ALEX:

    İYİ GOLCÜYDÜÜ

    7
    0
    yanıtYanıtla
    ısparta lı.:

    ne olursan ol yine geeeeeel.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    YÖNETİM:

    paranı alamazsın bedava gel

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title