Haberler

    Jack Wilshere Altyapısından Yetiştiği Arsenal'dan Ayrılıyor

    Takımın yeni menajeri Unai Emery ile yaptığı görüşme neticesinde forma şansının azaldığını düşünen 26 yaşındaki futbolcu, bu yaz sona eren sözleşmesini yenilemeyeceğini duyurdu.

    Arsenal altyapısından yetişip uzun yıllar Londra kulübüne hizmet eden Jack Wilshere, takımdan ayrılacağını açıkladı.

    Kararını sosyal medya üzerinden duyuran 26 yaşındaki futbolcu, takımın yeni menajeri Unai Emery ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, önümüzdeki sezon yeterli forma şansı bulamayacağını düşündüğü için haziran ayının sonunda süresi dolacak kontratını yenilemeyeceğini duyurdu.

    Sözleşmesini uzatmak için ücretini azaltmayı bile düşündüğünü vurgulayan Wilshere, "Yaptığımız görüşmeler süresince benim niyetim her zaman kariyerime Arsenal'da devam etme yönündeydi. Çünkü kendimi, 17 yaşından itibaren A takım düzeyinde temsil ettiğim bu kulübün parçası olarak görüyordum. Ancak yeni menajerimizle yaptığımız konuşma neticesinde, yeni sözleşmemde ücretimi düşürsem bile oynama süremin azalacağını anladım. Bu veriler ışında, kariyerimi ileri noktalara taşımak adına takımdan ayrılmak dışında bir seçeneğim kalmadı." ifadelerini kullandı.

    Yaşadığı ağır sakatlıklar sebebiyle kendisinden beklenen gelişimi bir türlü sağlayamayan ve iki sezon önce Bournemouth'a kiralanan Jack Wilshere, geçtiğimiz sezon Arsenal formasıyla çıktığı 40 resmi maçta 2 gol ve 7 asiste imza atmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Jack Wilshere Unai Emery Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title