Haberler

İsmi Galatasaray'la Anılan Ribery, Sezon Sonunda Bayern Münih'ten Ayrılacak

Güncelleme:

İsmi Galatasaray'la anılan Franck Ribery, sezon sonunda Bayern Münih'le yollarını ayıracak. Ribery, bu gelişmeye rağmen Almanya'dan ayrılmayı düşünmüyor.

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katabileceği yönünde iddialar bulunan Franck Ribery ile ilgili Almanya'dan çok net bir haber geldi. Bild Gazetesi, Fransız yıldızın devre arasında takımdan ayrılmayacağını ve Bayern Münih'teki 12. yılını tamamladıktan sonra sezon sonunda veda edeceğini açıkladı. Öte yandan Ribery'nin ailesinin de Münih'e alıştığı ve kesinlikle ayrılmayacağı, Ribery'nin de onlarla birlikte kalma kararını verdiği ifade edildi.

RIBERY: BAYERN'İ SEVİYORUM

Frankfurt ile oynadıkları maçın ardından açıklamada bulunan Ribery, Almanya'da çok mutlu olduğunu ifade etti.

35 yaşında olmasına rağmen kariyerini sürdürmeyi planladığını belirten Fransız oyuncu, "Oynamaya devam etmek ve eğlenmek istiyorum. Gelecek sezon ne olacağını göreceğiz. Tabii ki hayalllerim var. Bavyera'yı seviyorum, Bayern Münih de beni seviyor. Benim hayatımda ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz" diye konuştu.

Bayern Münih ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli oyuncu, bu sezon 22 maçta 1524 dakika süre aldı ve 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Franck Ribery Bayern Münih Galatasaray Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

WATANDFAŞ II:

Türk takımların geleceği işte böyle kariyeri Avrupada sona etmiş katırlarla bağlı! bu yüzden aVrupada Türk takımların başarısı YOK!

16
0
yanıtYanıtla
CİMBOMLuEREN:

Galatasaraya gönül vermiş insan olarak istemiyorum gelmesini takımımıza.

11
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU ADAM AVRUPADA ARTIK BEŞ PARAYA ANCAK OYNAYACAK BİR TAKIM BULUR AMA BİZİM TAKIM YÖNETİCİLERİMİZ EN AZ 5 MİLYON VERİR BİRDE SÖZLEŞME İMZALARKİ ADAM OYNASA OYNAMASA ON MİLYONLARCA DOLARLIK BİR SERVET KAZANIR

8
0
yanıtYanıtla
SARI NURİ:

almayın kabağı zamanında kaçtı gitti.

6
2
yanıtYanıtla
metiin:

la münih yaşanacak şehir mi, gel alanyaya hayatını yaşa tipsiz

0
5
yanıtYanıtla
Daso:

Galatasaraya jübilesini yapmayami geliyor?Süperlig degil emekliler ligi olmus. Adam genckene kiymetini bilmedi GS. Simdide bu saaten sonra bunami tenezül ediyor Hic gelmesin daha iyI. Yerine altyapidan daha iyi yetisen gencler var.,onlari kazanmaya calisalim,paralari elin yabanci Moruklarina israf edeceklerine.

3
0
yanıtYanıtla
Ajan:

Gelmesin bu dede

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title