Haberler

İsmail Kartal'dan Rizespor maçı değerlendirmesi: Çıktık erkek gibi oynadık

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3-1 kazandıkları Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada bütün futbolcuları tebrik etti. Mücadeleden kaçmadıklarını dile getiren Kartal, "Böylesine zeminde iki takımın oyuncuları delikanlı gibi, erkek gibi futbol oynadık. Hiç bunlara sığınmadık. Rakip takımın ekibini, teknik heyetini, futbolcularını tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmediler" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3-1 kazandıkları Rizespor maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"DELİKANLI, ERKEK GİBİ OYNADIK"

Mücadeleyi değerlendiren Kartal, "Öncelikle her iki takımın oyuncularını tebrik ediyorum. Böylesine zeminde iki takımın oyuncuları delikanlı gibi, erkek gibi futbol oynadık. Hiç bunlara sığınmadık. Rakip takımın ekibini, teknik heyetini, futbolcularını tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmediler. Bu kadar ağır sahaya, kötü zemine rağmen tüm oyuncular ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Futbol oynamaya çalıştık. Sonuçta ilk devre istediklerimizi yapamadık. Oynamaya çalışan bir takımız. Sahanın belirli bölümlerinde su birikintileri fazla olan yerlerinde oyuncularım matematiği algılayamadı. İyi bir görüntü sergileyemedik ve 1-0 geriye düştük. Buna adapte olabilecek, buna yatkın, maçı çevirebilecek oyuncuları oyuna alarak maçı dengeledik, üstünlüğü ele geçirdik" dedi.

"OYUNU ÇİRKİNLEŞTİRMEDİLER"

Zemin ve oyuncular hakkında da konuşan başarılı antrenör, "İkili mücadelelerde öne geçtik, ikinci topları aldık ve golleri bulduk. Sonuçta biz kazandık. Bu sahada iyi futboldan ziyade iyi mücadele, iyi strateji gerekiyordu. İkinci yarı iyi mücadele ettik, iyi strateji koyduk. Rizespor'un hocasını ve futbolcularını tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Oyunu çirkinleştirmediler. Her iki takım oyuncularını ağır sahaya, kötü zemine rağmen futbol oynamaya çalıştıkları için tebrik ediyorum. Kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 puan çok önemliydi. Böylesine ağır zeminde futbol, performans konuşmak doğru değil. İyi mücadele ettik, strateji ortaya koyduk. Sahada pas yapamıyorsunuz, top gitmiyor, bazı yerlerde kalıyor. İyi mücadele etmek gerekiyordu. Baskı kurmamız gerekiyordu. İkinci yarıda bunu yaptık ve kazandık" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Rizespor Futbol Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Eclipse Moon34:

Evet yaaaa Rize kalecisi elinden geleni ardına koymadı yediği goller tamamen normal ve bak sen şu işe Fenerbahçe futbola başlamış

25
31
yanıtYanıtla
no NAME:

evet ya ismail erkek gıbı basladınız kız gıbı macı bıtırdınız.bir ara bayanların macını ızlıyorum sandım ..ole komık gollerdiki bayan futbolda bıle olmuyor artık

19
25
yanıtYanıtla
Ömer Ünaldı:

Erkek gibi?????? şimdiye kadar nasıl oynamıştınız diye sormaya gerek yok demek ki

17
16
yanıtYanıtla
Şenol uzun:

Tabi canım erkek gibi oynadınız karşınızda oynayan takım varmıydı insanların zekasıyla dalga geçme

13
17
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Rizespor Baskani Vede Feneve Giden Vedat Muricin Transfer Macerasini Hatirlayanlar Bilir ADETA Saibeli iki Takim Al Gülüm Parayi Basta Vedati GS Verme Bize Ver Macida Bize Ver Al Sana Fazlasiyla Para

13
3
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

2011 sezonundan sonra Trabzonlu oyuncularının size gelmesi gibi mi bu dediğin?

0
0
yanıtYanıtla
Netherill:

bu cinconlular gelmiş burda yorum yapmaya başlamış halbuki onların rizede değil ankarada kazımcana teşekkür çelenki felan göndermeleri gerekiyor:)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title