Haberler

İrfan Can Kahveci, Antalyaspor karşısında gol ve asistle parladı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, Antalyaspor maçında attığı gol ve yaptığı asistle önemli bir rol oynadı. Bu sezonki performansıyla dikkat çeken Kahveci, kariyerinin en iyi sezon başlangıçlarından birini yapıyor.

İSTANBUL (İHA) – Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, Antalyaspor karşısında 1 gol, 1 asistle galibiyette önemli rol oynadı.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, yeni sezonda gösterdiği gol katkısıyla dikkat çekiyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde attığı 4 golde takımının gruplara kalmasında önemli rol oynayan İrfan Can, Süper Lig'de de ilk golüne Antalyaspor karşısında ulaştı.

Müsabakada sakatlanan Cengiz Ünder'in yerine 5. dakikada oyuna dahil olan İrfan Can Kahveci, maçın 56. dakikasında kafayla topu filelere gönderdi. Milli futbolcu, 80. dakikada Szymanski'nin golünde de asist yapan isim oldu.

28 yaşındaki futbolcu, bu sezon 5 gol, 4 asist yaparak kariyerinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza attı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İrfan Can Kahveci Antalyaspor Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title