Haberler

    Barcelonalı Iniesta, Kabusu Önceden Görmüş: Böyle Oynarsak Eleniriz

    Güncelleme:

    Barcelona, Cengiz Ünder'in asist yaptığı maçta Roma'ya yenilip Şampiyonlar Liginden elenirken Andres Iniesta'nın devre arasında takım arkadaşlarına yaptığı uyarılar ortaya çıktı.

    Barcelona, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında 4-1'lik galibiyeti koruyamayıp Roma'ya 3-0 yenildi ve turnuvanın dışına kaldı. Devre arasında ise Andres Iniesta'nın yaptığı uyarılar dikkat çekti.

    İlk yarı Roma'nın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanırken Iniesta, takım arkadaşları Sergi Roberto ve Samuel Umtiti'ye "Eğer böyle devam edersek, yakında eleniriz" sözlerini kullandı. İspanyol televizyonuna yansıyan bu görüntülerde Iniesta'nın bir hayli sinirli olduğu gözlemlendi.

    OYUNDAN ÇIKMASINA ÇOK SİNİRLENDİ

    Roma 2-0 öndeyken Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde, ilk değişiklik hakkını kullanıp Iniesta yerine Andre Gomes'i oyuna dahil etmişti. Iniesta, bu değişikliğe çok sinirlenip yedek kulübesinde su şişesini fırlatmıştı. Barcelona, bu değişikliğin 2 dakika sonrasında 3. golü kalesinde görmüştü.

    SENE SONU AYRILIK MESAJI

    Andres Iniesta, elenmelerinin ardından takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini vermiş, "Bu maç, Barcelona ile Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçım olabilir" şeklinde konuşmuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Iniesta Roma Spor Haberler

    500

    Yorumlar (9)

    Boksör Ferhat:

    Cengiz kim yahu abartmayın şu çocukları , büyüte büyüte sonra hepsi tırt olup çıkıyor . Barça kötü olmasaydı Cengiz ne işe yarayacaktı, adam gibi haketsin birkaç yıl oynasın bakalım potansiyelini görelim ona göre konuşalım

    5
    4
    yanıtYanıtla
    Cenghiz:

    Kiskanma

    yanıt0
    yanıt3
    bEYİN FAKiRi:

    Bence kebapçı selo geldi zannedip ayağa kalkmıştır kaçmak için. Herkes Fenerbahçe’li olamaz ötede oynayın 6Sliler kulübü

    1
    7
    yanıtYanıtla
    7ener6ahce:

    boluspordan 6 yediniz utanmaz herifler 0 6 artik böyle kullaniliyor fener6ahce :)) böylede olur 7ener6ahce

    yanıt1
    yanıt0
    doğrucu:

    cengiz tek başına takımı sırtladı helal olsun!!! kaç dakika oynadı, kaç pOzisyona girdi, kaç hata yaptı herkes biliyor. açtığı ortaya insanlık üstü hareketle yetişip kafayı vuran futbolcu golü attı. . . cengiz maçta neredeyse yoktu. . İNŞALLAH ÇOK İYİ YERLERE GELİRSİN CENGİZ KARDEŞİM.

    4
    3
    yanıtYanıtla
    ARDA:

    ŞAMPIYON BAŞAKŞEHİR

    0
    6
    yanıtYanıtla
    mehmet güler:

    barcelonalı futbolcularda eleneceklerini tahmin etmiştir. ama roma hakikaten barcelonaya taktik ve disiplin anlamında iyi hazırlanmış

    2
    0
    yanıtYanıtla
    ayhan uçar:

    CENGOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    1
    0
    yanıtYanıtla
    gurbet kuşu:

    ben iddaa ediyorum barcelonayıda,realide,psg,çalıştıran hocalar yetersiz.şu an en iyi hoca jurgen ve bayern hocası.yani liverpool ve bayern final oynar.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title