Haberler

İngiltere Premier Lig'in 2018-19 Sezonu Fikstürü Belli Oldu

Güncelleme:

İngiltere Liginin 2018-2019 sezonu fikstürü belli oldu. Arsenal, ilk 2 maçında önce Manchester City, sonra Chelsea ile karşılaşacak.

Önümüzdeki sezon birbirinden heyecanlı maçlara sahne olacak olan Premier Lig'in 2018-19 sezonu fikstürü İngiltere Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

Premier Lig ilk haftasında önemli bir maç sahne alacak. Arsenal evinde geçen sezonun şampiyonu Manchester City'i ağırlarken bir diğer önemli mücadele Old Trafford'da Manchester United ve Leicester City arasında oynanacak. Chelsea deplasmanda Huddersfield Town ile oynarken Liverpool'da evinde West Ham United'ı ağırlayacak.

Ligin ikinci Haftasında ise Londra derbisinde Arsenal deplasmanda Chelsea ile önemli bir mücadele verecek.

Premier Lig 'de önemli haftalarda oynanacak maçlar ise şöyle;

7'nci haftada Chelsea evinde Salah'lı Liverpool'u ağırlayacak, 8'inci hafta Liverpool evinde Guardiola'nın Manchester'ına karşı mücadele edecek, 9'uncu haftada ise iki önemli maça sahne olacak. Arsenal, Leicester City'i ağırlayacakken, Chelsea Manchester United'ı konuk edecek. 11'inci haftada Arsenal evinde Liverpool, 15'inci hafta Manchester United ile Arsenal ve 17'nci haftada ise Liverpool ile Manchester United karşılaşacaklar.

CENK TOSUN'LU EVERTON'UN ZORLU FİKSTÜRÜ

Everton, Premier Lig'de 6'ncı haftada önemli bir mücadeleye çıkacak. Everton kendi evinde Arsenal ile oynayacağı maçtan sonra 10'uncu hafta Manchester United ile deplasmanda, 12'nci hafta Londra'da Chelsea ile karşılaşacak. 14'üncü hafta ise derbi mücadelesinde Liverpool ile deplasmanda karşılaşacak olan Everton son olarak 17'nci haftada Manchester City ile karşılaşacak.

Premier Lig, 12 Mayıs 2019 Pazar günü sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title