Haberler

İlk kez katıldığı turnuvada gümüş madalyaya uzandı

Güncelleme:

8'inci Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nda (Turkish Open 2021) mücadele eden Amasyalı sporcu 14 yaşındaki Yavuz Selim Yamak, +65 kiloda ikinci olup, ilk kez katıldığı turnuvadan gümüş madalyayla döndü.

8'inci Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nda (Turkish Open 2021) mücadele eden Amasyalı sporcu 14 yaşındaki Yavuz Selim Yamak, +65 kiloda ikinci olup, ilk kez katıldığı turnuvadan gümüş madalyayla döndü.

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından İstanbul'da yapılan 8'inci Türkiye Uluslararası Açık Tekvando Turnuvası'na (Turkish Open) 46 ülkeden bin 590 sporcu katıldı. Merzifon Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yavuz Selim Yamak da, +65 kiloda ilk 2 raundu önde götürmesine rağmen son rauntta aldığı ceza puanı nedeniyle müsabakayı 24-23 kaybederek gümüş madalya kazandı.

Merzifon İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Fatih Torun, "İlçe Müdürlüğümüz antrenörü Altan Özkar, Murat Keskin ve kulübümüz antrenörü Gökhan Bayraktar ile sporcumuz Yavuz Selim Yamak'ı tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum" dedi.

Gümüş madalya alan sporcu Yamak da, "İlk defa bir müsabakaya katıldım, çok heyecanlıydım ve sonucunda da ikinci oldum. Son 10 saniyeye 24-24 berabere girdik. Aldığım ceza puanıyla 24-23 yenilerek altın madalyayı kaçırdım. Beni çalıştıran ve emek veren bütün hocalarıma, antrenörlerime teşekkür ediyorum. Zor bir süreç oldu ancak malum pandemiden dolayı istediğimiz gibi çalışamadım. Büyük bir başarı elde ettiğimi düşünüyorum, daha fazla çalışıp altın madalya kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstanbul Türkiye Selim Gümüş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title