Haberler

Icardi sahalara ne zaman dönecek? Okan Buruk müjdeyi verdi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçının ardından sakatlığı nedeniyle oynamayan Mauro Icardi'nin durumu hakkında açıklama yaptı. Icardi'ye belli bir dinlenme süresi verdiklerini ve Çarşamba günü antrenmanlara başlayacağını belirten Buruk, "Verdiğimiz program dahilinde hazırlanıyor. Hafta sonu için durumunu değerlendireceğiz. Trabzonspor maçında kadroda olabileceğini düşünüyorum" dedi.

Kayserispor'u 2-1 yenen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonunda yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle oynamayan Mauro Icardi ile ilgili de konuştu.

"KADRODA OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

"Mauro Icardi, Trabzonspor maçında oynayacak mı?" sorusunu yanıtlayan Okan Buruk "Kadroda olabileceğini düşünüyorum" diyerek yanıt verdi.

"DURUMUNA BAKACAĞIZ"

Öte yandan Buruk, "Mauro Icardi'ye belli bir dinlenme süresi verdik. Çarşamba günü yavaş yavaş antrenmanlara başlayacak. Ayağının ve yüzünün durumuna bakacağız. Verdiğimiz program dahilinde hazırlanıyor. Hafta sonu için durumunu değerlendireceğiz. Trabzonspor maçında kadroda olabileceğini düşünüyorum" dedi.

NE OLMUŞTU?

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe derbisinde direğe çarpan Icardi'nin yüz kemiklerinde kırık olduğu ve oyuncunun bir süre dinlenmesine karar verildiğini açıklamıştı.

Icardi sahalara ne zaman dönecek? Okan Buruk müjdeyi verdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Trabzonspor Kayserispor Galatasaray Okan Buruk Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

İsmail Köker:

Kendini iyi atamadı direğe çarptı salo..

3
15
yanıtYanıtla
TAŞAR:

kıskanacaksınız tabi ezikbahçeliler :)

yanıt11
yanıt3
YİĞİT TÜRKALP:

OKANCIK,DURSUNCUK VE YERDENCİK İN ANLATTIĞINA GÖRE BJK MAÇINDA ARABAYLA ÜSTÜNDEN GEÇTİLER. FB MAÇINDA TANKLA ÜSTÜNDEN GEÇTİLER DAHASI KALE DİREĞİNE FIRLATTILAR.... SONUÇ: ŞU AN TATİLDE CİNCONUN PARALARINI HİÇ EDİYOR.HELAL İCARDİ....

3
13
yanıtYanıtla
TAŞAR:

helali hoş olsun aslanıma. çıldırınnn

yanıt8
yanıt2
YİĞİT TÜRKALP:

TAŞAR SİZ ENAYİ OLDUKÇA ÇILDIRIYORUZ ZATEN :))

yanıt3
yanıt3
Mehmet Celik:

enayiler sike yapmadan champiyon olamayan takimi tutanlardir belki bu sene muradiniza erersiniz beles penaltilari siraliyorsunuz rakipi oldursenizde yine rakibe kart cikartiyorsunuz acababa kimin paralari eziliyor?

yanıt3
yanıt3
YİĞİT TÜRKALP:

MEHMET ÇELİK:ŞİKE YAPSAK 10 YILDIR ŞAMPİYONLUĞU KOVALAMAZDIK KOÇUM.ÇOK ŞÜKÜR YİNE SÖYLÜYORUM SİZİN GİBİ KARANLIK OLUŞUMLARLA İŞBİRLİĞİ YAPIP ŞAMPİYON OLMADIK.

yanıt3
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title