Haberler

Ibrahimovic, Türk hayranlarını da kaybedecek! Milli oyuncumuz Hakan hakkında skandal sözler

Güncelleme:

Kendisi hakkında 'tanrı' benzetmesi yaparak pek çok futbolseverin nefretini kazanan Ibrahimovic, yeni kitabında Milli futbolcumuz Hakan hakkında küçümseyici ifadeler kullandı. Ibrahimovic, Eriksen üstünden Hakan'a sert mesaj yolladı. Milan'da arası açılan ikilinin bağları tamamen kopacak.

Milan'da futbol kariyerine devam eden 40 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic, bu kez Hakan Çalhanoğlu hakkında gündem olacak sözler kullandı. Tecrübeli futbolcu, yeni kitabı Adrenalin'de Hakan'dan küçümseyici ifadelerle bahsetti.

Ibrahimovic, Türk futbolseverlerin de sevgisini kaybedecek! Hakan hakkında skandal sözler

"BENİM SAYEMDE GELİŞTİ"

Zlatan, kitabında Hakan'la ilgili, "Hakan iyi bir adam. Benim sayemde gelişti ve cesaret kazandı. Yeni kariyerinde ona başarılar dilememiz gerekiyor. Kulağa kötü geliyor olabilir ancak trajik bir durumdan faydalandı. Eriksen kalp krizi geçirince Hakan'a kapı açıldı. Öncesinde Inter'den ya da başka bir yerden aslında hiç teklif gelmemişti" ifadelerini kullandı.

Ibrahimovic, Türk futbolseverlerin de sevgisini kaybedecek! Hakan hakkında skandal sözler

ARALARI BOZULDU

İbrahimovic ve Hakan, Milan'da yakın arkadaşlık kurmuş ve saha içinde iyi bir uyum yakalamıştı. Ancak bir maçta Zlatan, Milli futbolcumuzu azarlayınca dostluk bozuldu. Hakan, Ibrahimovic'le paylaştığı fotoğrafları sildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zlatan Ibrahimovi&#263 Hakan Çalhanoğlu İtalya Serie A Internazionale Ac Milan Haberler

500

Yorumlar (2)

Murat ÇAMUR:

İBO HAKLI ÇALHANOĞLU FUTBOLCU DEĞİL Kİ? TANRI OLAYINA GELİNCE FUTBOLUN TANRISI NEDEN OLMASIN BOY POS YERİNDE ÇÜÇE BÜÇÜR DEĞİL ADAM ATIYOR OYNUYOR GAYET İYİ.

38
102
yanıtYanıtla
Kılıçaslan KutluTürk:

Her futbolcu kariyerini kendi belirler, ben beckenbauer ide biliyorum gerd muller ide gullit ide ahlaklı olmak lazım. Kitabı Hakan üzerinden pazarlamis hemde efendi bir futbolcuyu kotuleyerek, sen kaybettin böcek oldun gözümüzde..kendini bişey zannetme kimleri gördük tanıdık ibram...???

18
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title