Haberler

Hido ve Arkadaşları Çeşme Kampında

NBA'de oynayan Türk basketbolcu Hidayet Türkoğlu, yeni yıldızlar yetiştirmek ve keşfetmek için İstanbul'da başlattığı 'Talentcamp' İzmir serüveni için Çeşme"de gençlerle buluştu."

NBA'de oynayan Türk basketbolcu Hidayet Türkoğlu, yeni yıldızlar yetiştirmek ve keşfetmek için İstanbul'da başlattığı 'Talentcamp' İzmir serüveni için Çeşme"de gençlerle buluştu.

Hido Basketball Camp organizasyonu kapsamında düzenlenen etkinlikte Hido"nun NBA"de giydiği 4 takım Orlando Magic, S. Kings, P.Suns ve San Antonio Spurs olarak 4 gruba ayrılan çocuklar, yeteneklerini sergilemenin heyecanını yaşıyor. Hidayet Türkoğlu ile birlikte, Çeşme Spor Salonu'nda eğitim alan 9-16 yaş arasındaki 95 sporcu, Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra İhsan Bayülken, Murat Aşkın ve NBA'nin "şut profesörü" lakaplı antrenörü Marvin Harvey'den dersler alıyor.

Yorucu bir kamp gününü geride bırakan Hidayet Türkoğlu ve ekibi, kamp yaptıkları otelde çocuklar adına bir barbekü partisi düzenledi. Hidayet Türkoğlu ve Marvin Harvey'in hazır bulunduğu yemekte, çocuklar gönüllerince eğlenerek, ünlü isimlerden bol bol imza aldılar.

Yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hidayet Türkoğlu, iyi bir kamp dönemini geçirdiklerini, henüz bir sorunla karşılaşmadıkları için mutlu olduklarını söyledi. Çocukları çok sevdiğini belirten Türkoğlu, "Kampımız iyi geçiyor. Pazar günü bitecek kısmet olursa. Bugün onlar için bir akşam yemeği düzenledik. Herkes mutlu, bir sorunumuzun olmaması gayet güzel. Ben çocukları çok seven bir insanım. Onlarla olabilmek onlarla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor. Kampımız İzmir, İstanbul ve Ankara olarak devam edecek" diye konuştu.

NBA ve WNBA'de Vince Carter, Ray Allen, Kobe Bryant ve Tamika Catchings gibi yıldızlarla çalışan, "Şut Profösörü" lakaplı

Marvin Harvey ise Hidayet Türkoğlu'nun NBA'in en önemli yıldızlarından biri olduğunu belirtirken, "Hidayet çok iyi bir basketbolcu. NBA'da ki en önemli oyunculardan biri. İlerleyen yaşına rağmen NBA'de verebilecek çok şeyi olduğuna inanıyorum" diye konuştu. 1 Temmuz'da sona erecek kamp sonucunda çocuklara çeşitli sürprizler yapılacağı ve hedişyeler dağıtılacağı öğrenilirken, seçmelerde dereceye giren çocuklar Hidayet Türkoğlu'nun kendi takımında oynamaya hak kazanacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hidayet Türkoğlu İstanbul İzmir Çeşme Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title