Haberler

Şampiyonluk kutlamaları sonrası çıldırdı! Nelsson'dan Galatasaray taraftarına: Size yazıklar olsun

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig ve Turkcell Süper Kupa'da elde ettiği şampiyonlukları Rams Park'ta düzenlenen kupa töreni ile kutladı. Ancak, Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson, sosyal medya hesabından ailesine saldırı olduğunu iddia ederek taraftarlara tepki gösterdi. Yıldız futbolcu sosyal medya hesabından, "Kutlamalarda aileme saldıran ve hakaret eden Galatasaray taraftarları, size yazıklar olsun!" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Trendyol Süper Lig ve Turkcell Süper Kupa'da şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, Rams Park'ta kupa töreni düzenledi. Organizasyon sonrası sarı-kırmızılıların Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson, sosyal medyadan taraftarlara isyan etti.

ŞARKI SEÇMEDİ

Her futbolcu anons sonrası şarkı eşliğinde sahaya gelirken, Victor Nelsson ise taraftarlarla baş başa kalmak için bir şarkı seçmedi. Sarı-kırmızılı taraftarlar da Danimarkalı stopere uzun süre tezahürat yaptı.

"SİZE YAZIKLAR OLSUN"

Kutlamalar sırasında futbolcuların eşleri ve çocukları sahaya indi fakat 25 yaşındaki savunmacının ailesi tribünde kaldı. Şampiyonluk kutlamaları sırasında ailesine saldırı olduğunu iddia eden Victor Nelsson sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Nelsson, "Kutlamalarda aileme saldıran ve hakaret eden Galatasaray taraftarları, size yazıklar olsun!" ifadelerinin yer aldığı bir hikaye paylaştı.

Herkes onu konuşuyor! Nelsson'dan Galatasaray taraftarına: Yazıklar olsun

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

Sosyal Medya Galatasaray Süper Kupa Nelson Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (18)

Can Reno:

onlar fenerlidir galatasaraylılar seni ve aileni çok sevıyor nelsson

153
200
yanıtYanıtla
yaşar kartal:

Ya dimi aynen??

yanıt74
yanıt29
Kaan Korkmaz:

Ne kadar aptalca bir yorum....

yanıt103
yanıt20
Köksal Sabancılar:

Doğru Fenerliler tonla para verip GS şampiyonluk kutlamasına gitmiş hay senin aklına !

yanıt52
yanıt8
Cengiz Aktaş:

Galatasaray taraftarı sana neden saldırsın ki? Tuzağa düşme Nellson! :)))

89
82
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Tribünde sızma var demek ki..

26
46
yanıtYanıtla
FCK:

Evet binlerce süzme vardı:)

yanıt17
yanıt4
UD:

Suriyedir galatasaray

37
18
yanıtYanıtla
sedat :

Şaşırdım desem yalan olur.

41
13
yanıtYanıtla
o. kara:

NELSSON SOZLU TACIZE MI UGRADI YOKSA FIZIKSEL TACIZE MI AYRINTI YAZ VEYA SIKAYET ET ALO 155E KARDESIM BU ISLER BOYLE YURUME DAHA KAC KERE YANACAKSIN BUNLARDAN?

yanıt9
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title