Haberler

Gökhan Ünal: Galatasaray, Terim'den Sonra Çöküşe Geçti

Güncelleme:

Balıkesirspor'un golcü ismi Gökhan Ünal, sarı-kırmızılı takımın Fatih Terim'den sonra çöküşe geçtiğini söyledi.

Balıkesirspor'un, Galatasaray'ı 2-0 yenmesinin ardından Balıkesirspor'un forvet oyuncusu Gökhan Ünal açıklamalarda bulundu.

"TERİM'DEN SONRA ÇÖKÜŞE GEÇTİLER"

Tecrübeli futbolcu, "Galatasaray bireysel olarak iyi ancak takım olarak iyi olmadığını biliyorduk. Galatasaray, Fatih Terim'den sonra çöküşe geçti. Bunu biz avantaja çevirdik ve güzel bir galibiyet oldu. Arkadaşlarımı kutluyorum. Artık önümüzdeki Gençlerbirliği maçına bakacağız. Büyük maçları yendikten sonra bir sonraki maçlar her zaman tehlikelidir. Biz bunu avantaja çevirmek istiyoruz. İnşallah Gençlerbilirği maçını da galibiyetle kapatacağız" ifadelerini kullandı.

"100'LER KULÜBÜNE GİRMEK İSTİYORUM"

Takımının 2. golünü kaydeden Gökhan, "Uzun zaman sonra gol atmak benim için çok önemliydi. Şu an ligde 95 golüm var. Ben 100'ler kulübüne girmeyi çok istiyorum. İnşallah bu sezon bu hedefime ulaşmak istiyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Balıkesirspor Galatasaray Fatih Terim Gökhan Ünal Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

T:

TERİM BU SAATDAN SONA BURAYA SADECE BAŞGAN OLARAK GELİR

5
1
yanıtYanıtla
17. TRAFO cihangir sultan:

kedi yaptı

2
1
yanıtYanıtla
ferhat:

Fatih terim milli takımı bırakmalı hemde derhal, geçmişte onca başarısı var ama kıymet bilen yok. Acilen yeni bir yönetim kurulmalı ve fatih terimle anlaşılmalı, Allah ömür verdigi müddetçede takımın başında kalmalı. Bunu anlamak içinde çok zeki olmaya gerek yok. bunların hepsi oyun amaç terimi galatasaraydan uzaklaştırmaktı milli takımla bunu yaptılar. yoksa adamlar her türlü cezayı verdiler terime genede engelleyemediler şampiyonluğumuzu, zaten ligin 6 haftasında çıkarılan playof rezilliğinide unutmadık. bunların alaylı kalleş, milli takım falan hikaye bunlar için. onun için her kes kendi gemisine geçmeli kaptan.

1
0
yanıtYanıtla
CA:

Zaten belliydi bundan sonra GS 10 yil sampiyon olamaz. . Lukescu''dan baskasi bu takimi sampiyon yapamaz

0
0
yanıtYanıtla
HAN:

Almanlara bakiyorsun her gelen teknik. d. basarili oluyor bizde herkesin ümidi Fatih terim olmus bizim türk futbolcularinda is yok

0
0
yanıtYanıtla
ilhan:

Gökhan ünal gol atınca sercanın yarısı kadar sevinmedi sercana yakışmadı yaptığı o haraket

0
0
yanıtYanıtla
berk:

daha liğin başı ne yani hangi takımın şampıyonluğu garanti beyler Galatasaraylı arkadaşlar melo nerde Galatasaray neden ceza aldı önüne ne gibi zorluklar çıkarılıyor aysal açıklamıştı onu iyice okursanız neler olduğunu anlarsınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title