Haberler

Gazeteci Sercan Hamzaoğlu'nun paylaşımına Acun Ilıcalı'dan olay yorum: Yalan haber yaptığına bizzat şahidim

Güncelleme:

Edin Dzeko'nun Fenerbahçe'nin gündeminde olduğuna dair bir habere geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tepki göstermiş ve bu haberi yapan gazeteciye yönelik, "O adamı iyi takip edin. O adamın kimlerle irtibatta olduğunu daha iyi anlarsınız" demişti. Söz konusu haberi yapan gazeteci Sercan Hamzaoğlu da sosyal medya hesabından cevap niteliğinde bir açıklama paylaştı. Bu paylaşıma Acun Ilıcalı'nın yaptığı, "Yalan haber yaptığına bizzat şahidim" yorumu gündeme oturdu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Edin Dzeko diye bir golcü var, Fenerbahçe aldı dendi, adamın biri çıktı. O adamı iyi takip edin. O adamın kimlerle irtibatta olduğunu daha iyi anlarsınız" ifadelerini kullanmıştı. Söz konusu haberi yapan gazeteci Sercan Hamzaoğlu sosyal medyadan Ali Koç'a cevap verdiği bir açıklama yayınladı. Bu açıklamaya Acun Ilıcalı'nın yaptığı yorum ise gündeme oturdu.

"BİR GAZETECİ OLARAK HABER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Sercan Hamzaoğlu sosyal medyadan "Öncelikle Başkan Ali Koç'un 3 yıllık yeni dönemi tüm spor camiasına hayırlı olsun. Aşağıdaki konu hakkında açıklamamı kongre sonrasına bırakmak istedim" notuyla bir açıklama yayınladı. Hamzaoğlu açıklamasında Ali Koç'un sözlerine yönelik, "Sayın Başkan isim vermese de beni işaret eden bu söylemleri beni hem şaşırtmış hem de derinden üzmüştür. En yakın zamanda teknik direktörün İstanbul'a geleceği tarihin bile verildiği olmuştu. Fakat doğru olmayan ya da gerçekleşmeyen haberlere hiçbir zaman bu şekilde bir suçlamada bulunulmamıştı" cevabını verirken sözlerini "Bir gazeteci olarak haber yapmaya devam edeceğim. Bu haberleri yaparken her kesimden insanla konuşacağım. O kişilerin eski yönetici veya muhalif olması beni doğru bildiklerimden döndürmez. Haber değeri olduğuna inandığım bir şey varsa bunu kamuoyuyla paylaşırım" şeklinde sürdüğü bir paylaşımda bulundu.

Gazeteci Sercan Hamzaoğlu'nun paylaşımına Acun Ilıcalı'dan olay yorum: Yalan haber yaptığına bizzat şahidim

"SAHTE BEKLENTİ YARATIRSAN, FİTNE SOKARSAN BUNLARI YAŞAMAN NORMAL"

Bu paylaşıma Acun Ilıcalı'nın yaptığı yorum ise sosyal medyada gündeme oturdu. Ilıcalı yorumunda, "Haber yapıyorum şemsiyesi altında sahte beklenti yaratırsan, fitne sokarsan bunları yaşaman normal. Geçenlerde başkanla aramda geçen hayali bir konuşma uydurmuştun, yalan haber yaptığına bizzat şahidim" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Sercan Hamzaoğlu'nun paylaşımına Acun Ilıcalı'dan olay yorum: Yalan haber yaptığına bizzat şahidim

"ACUN, SEN BENİM MUHATABIM DEĞİLSİN"

Acun Ilıcalı'nın yalan haber iddialarına 4 madde de cevap veren Sercan Hamzaoğlu'nun "Acun, sen benim muhatabım değilsin? Tek ricam var, gece 12'de Samandıra'ya gidip takımın dikkatini dağıtma. İstersen devamını da açıklayabilirim. Başkan da senin yüzünden herkese fırça atmak zorunda kalmasın. Beni sindirebileceğini düşünme başkalarıyla karıştırma" sözleri dikkat çekti.

Gazeteci Sercan Hamzaoğlu'nun paylaşımına Acun Ilıcalı'dan olay yorum: Yalan haber yaptığına bizzat şahidim

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Dindar Komünist:

Acun herkesi sindiremeyebilirsin , çünkü sen bir pizza değilsin..

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title