Haberler

Galatasaraylı Serdar Aziz'in Eşi: Haksızlığa Sessiz Kalmayacağım, Yazık

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcu Serdar Aziz'in eşi, Konyaspor maçında verilen penaltıyla ilgili eşinin bacağının fotoğrafını paylaştı, "Bu haksızlığa sessiz kalmayacağım, maçın en güzel hareketini katlettiler." dedi.

Galatasaray- Konyaspor maçının ardından Serdar Aziz cephesinden penaltı için tepki geldi.

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Serdar Aziz'in müdahalesi sonrası Konyaspor'un penaltı kazanmasınıeleştiren milli oyuncunun eşi Tuğçe Aziz, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Pozisyonun videosunu paylaşan Tuğçe Aziz, "Bu görüntüler VAR'da da var" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı Serdar Aziz'in Eşi: Haksızlığa Sessiz Kalmayacağım, Yazık

"HAKSIZLIĞA SESSİZ KALMAYACAĞIM, YAZIK"

Tuğçe Aziz diğer paylaşımında ise "Bugün yaşanılan haksızlığa sessiz kalamayacağım. Bu haksızlığı tüm Galatasaray ilesine ve takımın emeklerine karşı yapılmış olarak görmekteyim. VAR sistemi kurulduğundan bu yana zannediyorum ki dünyadaki en büyük fiyaskosu bugün gerçekleşti. Maçın en güzel hareketini katlettiler. YAZIK!" şeklinde sistem etti.

Galatasaraylı Serdar Aziz'in Eşi: Haksızlığa Sessiz Kalmayacağım, Yazık

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Aziz Galatasaray Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (23)

OSMANİYE:

ELİNİZİN HAMURUYLA ERKEK İŞİNE KARIŞMAYIN. O DEĞİL DE BANA OFSAYTI ANLATSANA

7
21
yanıtYanıtla
Ölümüne GS:

Hadi len ordan

yanıt12
yanıt4
Yok ya:

Bir birey olarak konuşuyor cinsiyetle bu işin ne alakası var antigalatasaraylı birisin belli

yanıt1
yanıt0
yaallahbismillah:

sana katılıyorum bacım ama gülmekten zaaa

6
22
yanıtYanıtla
Habib:

eeee?

7
15
yanıtYanıtla
Gs:

Kim hak yiyorsa allah sorsun yazıklar olsun diyorum son dakika penaltı kırmızı 2 puan gitti

10
4
yanıtYanıtla
deli poyraz:

Bir puan aldık diye kutlama yapmanız gerekirken 2 puan kaybettik diye ağlıyo rmusunuz halen. konya içinizden geçti . resmen sizinle antremam yaptı

yanıt2
yanıt4
stoper:

birisi ablaya futbolu anlatsın :D maçın içinde nerelerimiz kanıyor bi görse bu darbenin hiçbirşey olmadığını anlar YAZIK!!!!

6
7
yanıtYanıtla
MESSİ:

BİRİ ŞU ARKADAŞA FUTBOLCU OLMADIĞINI SÖYLESİN KENDİNİ FUTBOLCU SANIYOR HALBUKİ PATATES TARLASINDA TOP DİYE VURDUĞU ŞEY SADECE PATATES.

yanıt1
yanıt1
ucim bom:

Senden stoper degil tuvalet pompazi deyneyi olabilir

yanıt1
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title