Haberler

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey, Paris Saint-Germain yolunda

Güncelleme:

Galatasaray'ın bu sezon dikkat çeken ismi Sacha Boey, Fransız futbol devi Paris Saint-Germain'e transfer oluyor. Sarı-kırmızılı kulüp, 23 yaşındaki sağ bek için Fransız deviyle her konuda anlaşmaya vardı. İki kulüp, 20-21 milyon euro civarında bir bedel karşılığında anlaşma sağladı. Oyuncu ve kulüp arasındaki son pürüzler giderildikten sonra sözleşmenin resmen imzalanması bekleniyor.

Süper Lig devi Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey, Fransız devi Paris Saint-Germain'e transfer oluyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Fransız deviyle anlaşmaya vardı.

20-21 MİLYON EUROYA TRANSFER OLACAK

Habertürk Muhabiri Ata Selçuk'un haberine göre, iki kulüp 20-21 milyon Euro civarında bir bedel karşılığında anlaşmaya vardı. Oyuncu ve kulüp arasındaki görüşmede son pürüzlerin giderilmesinin ardından sözleşmenin resmen imzalanması bekleniyor.

SİVASSPOR MAÇINDA YOK

Ayrıca sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcu Boey'in son idmanda dizinde ağrı hissettiği için tedbir amacıyla Sivas'a götürülmediğini duyurmuştu.

Galatasaray'ın Yıldızı Sacha Boey, Paris Saint-Germain yolunda

Galatasaray'ın Yıldızı Sacha Boey, Paris Saint-Germain yolunda

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Galatasaray Sacha Boey Futbol Paris Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (3)

Osman Güven:

AVRUPA'DA A TAKIMINDAN B TAKIMINA GİTSE KONUŞULAN RAKAM EN AZ 100 MİLYON DOLAR CİVARI OLURDU.

12
1
yanıtYanıtla
Netherill:

az ikram et pazarlık sünnettir. 2 katı felan de bari :D

yanıt1
yanıt0
YİĞİT TÜRKALP:

YABANCI YERE GİTMİYOR.AYNI ÜLKENİN TAKIMLARI.....

8
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title