Haberler

Galatasaray'ın Kalesi Eray'a Emanet

Güncelleme:

Galatasaray'da Muslera'nın 1 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle sarı-kırmızılı takımın kalesini genç file bekçi Eray koruyacak.

Galatasaray'a Fernando Muslera'dan kötü haber geldi. Uruguaylı kaleci, 1 ay sahalardan uzak kalacak. Kritik Kopenhag ve Fenerbahçe maçlarında sarı-kırmızılı takımın kalesini Eray İşcan koruyacak.

MANCINI ERAY'I OYNATACAK

Sarı-kırmızılılarda Torku Konyaspor maçında ayağına aldığı darbe sonucu sağ ayak parmağında kırık oluşan Muslera, Kopanhag karşılaşmasında yer alamayacak. Tam olarak iyileşmesi 4-6 haftayı bulacak Uruguaylı kaleci, buna rağmen Kopenhag ve Fenerbahçe maçlarında oynamak istediğini sağlık ekibine iletti.

Ancak Roberto Mancini, Muslera'nın oynaması halinde sakatlığının ilerleyebileceği endişesi ile Uruguaylı kaleciye tam anlamıyla iyileşene kadar kadroda yer vermeyecek. İtalyan teknik adam, Galatasaray'ın kalesini 1991 doğumlu Eray İşcan'a emanet edecek.

EN AZ PARA KAZANAN FUTBOLCU

Galatasaray'ın ligde ve Avrupa'daki bu sezon kaderini belirlecek maçlarda büyük sorumluluk alacak olan Eray İşcan aylık 2.500 liralık geliriyle kadronun uzak ara en az para kazanan futbolcusu. Sarı-kırmızılıların alt yapısından yetişen 1.95 boyundaki 22 yaşındaki file bekçisi 2 sezonda 3 maça çıktı ve 190 dakika oynadı. Eray bu sezon 1-1 biten Antalya maçında forma giymişti.

Çıktığı 3 maçta kalesinde 3 gol gören genç file bekçisinin oynadığı maçlarda G.Saray 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

UFUK KULÜBEDE YER ALACAK

Bir diger isim Ufuk Ceylan ise kaleci antrenörü Taffarel'in raporlarinda 3.kaleci olarak kendine yer buluyordu. Hafif sakatligi bulunan Ufuk Ceylan, Kopenhag'da yedek kulubesindeki yerini alacak. Galatasaray'in sezon başında yeniden takimda yer verdigi Aykut Erçetin'in ise UEFA listesinde adı bulunmuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Eray İşcan Kopenhag Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title