Haberler

    Galatasaray'dan Bernard Mensah için Kayserispor'a yeni teklif!

    Güncelleme:

    Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Orta sahaya takviye yapmak isteyen G.Saray, Kayserisporlu Bernard Mensah'ın peşinde.

    Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Orta sahaya takviye yapmak isteyen G.Saray, Kayserisporlu Bernard Mensah'ın peşinde... Geçen sezon bu mevkide yer alan Mario Lemina'yı sık sık sakatlık sorunu yaşaması, Jean Michael Seri'yi ise yüksek maliyetinden dolayı istemeyen sarı kırmızılı ekip yeni sezon için yeni biri isim arıyor. Teknik direktör Fatih Terim, hem sistemine uyması hem de Türkiye'yi de yakından tanıması nedeniyle Mensah'ın alınmasını talep ederken, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile 3 kez görüşen idareciler yeni bir teklif sundular.

    Kayseri'nin borcu bitmedi

    G.Saray Kulübü, oyuncunun bonservisi ile transferi halinde Kayserispor'un Atletico Madrid'e ödemesi gereken yüzde 40'lık bonus maddesini ortadan kaldırmak için 'satın alma opsiyonlu kiralama' formülünü masaya sundu. Hali hazırda Mensah'ın eski kulübü Atletico Madrid'e 3.8 milyon Euro borcu olan ve bu tutarın yanı sıra yüzde 40'lık pay nedeni ile 1.5 milyon Euro da bonus ödemesi gereken, toplam 5.3 milyon Euro'luk maliyet nedeniyle sıkıntıda olan Kayserispor'a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.3 milyon Euro, satın alma opsiyonu olarak da 3.8 milyon Euro teklif edildi.

    Bir oyuncu kiralık verilecek

    Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi ile iki kulüp de Atletico'ya bonus ödemeyecek ve Galatasaray Mensah'ı kiralama bedeli ile kadrosuna katacak. Eğer G.Saray Mensah'ın bonservisini alırsa da Kayserispor, Atletico'ya olan borcundan kurtulacak. İki kulüp arasındaki transfer pazarlığı sürerken Galatasaray kiralama bedelinin yanı sıra Kayseri'ye aynı şekilde 1 yıllık kiralık olarak Emre Taşdemir veya renktaşının isteyeceği başka bir oyuncusunu da verecek. Sarı kırmızılılar bu formülle disiplin sorunları olduğu iddia edilen Mensah'ı da bu 1 yıllık kiralama döneminde de her bakımdan test etmiş olacak.

    GELECEK HAFTA KESİNLEŞECEK

    Mensah Kayserispor'dan ayrılmak isterken Galatasaray Seri ve Lemina'ya göre yıllık maliyeti daha uygun olan başarılı futbolcunun işini bitirmek istiyor. Kayseri'den yıllık 1.1 milyon Euro garanti ücret alan Ganalı yıldızın transferinde önümüzdeki hafta somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Kayserispor Galatasaray Kayseri Haberler

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

    Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Bakmadan Geçme

    Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title