Haberler

    Fatih Terim, Arda Turan kararını yönetime iletti: Kadromda görmek istiyorum

    Güncelleme:

    Uzun süredir Galatasaray'a transferi konuşulan ancak yönetimin veto ettiği Arda Turan için Fatih Terim son kararını iletti. Tecrübeli çalıştırıcı, yönetim kuruluyla yaptığı toplantıda Arda'yı kadrosunda görmek istediğini belirtti.

    Galatasaray'da dün sezon değerlendirmesi ve yeni sezon planlaması konusunda toplantı yapıldı. Görüşmeye Başkan Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Yusuf Günay, Kaan Kançal ve teknik direktör Fatih Terim katıldı.

    Saat 15.00'te başlayan görüşmede, deneyimli hoca net bir şekilde Arda Turan'ın takıma dahil edilmesini istedi. Terim, 33 yaşındaki futbolcunun tecrübelerinin özellikle genç oyunculara büyük katkısının olacağını söyledi.

    KARARI YÖNETİM VERECEK

    Fatih Terim'in talebi sonrasında transferi gündemine alan sarı kırmızılı yönetim, Arda Turan'a onay verirse, sözleşmenin Türk Lirası üzerinden yapılacağı öğrenildi. Bununla birlikte kontratın maç başı odaklı olarak imzalanacağı ifade edildi

    YERLİ İSİMLERE ODAKLANILACAK

    Galatasaray yabancı sınırının değişmesiyle birlikte rotasını yerli isimlere çevirdi. Bu noktada sürpriz bir isim için de düğmeye basıldı ve Sinan Gümüş'ün menajeri ile görüşme gerçekleştirildi. Sarı kırmızılılara, Genoa ile kontratı bulunan eski oyuncusu konusunda bonservis sorunu yaşanmayacağı aktarıldı. Bununla birlikte gurbetçi yıldız Kenan Karaman da Aslan'ın radarına girdi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Fatih Terim Arda Turan Ali Naci Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
    500

    Yorumlar (14)

    .:

    imparator işini bilir

    10
    13
    yanıtYanıtla
    yorumcu:

    Bence arda turan bu işten vazgeçsin. sezonun büyük çoğunluğunu hep yabancılarla oynatan fatih bey onuda yedekte misafir eder.

    14
    6
    yanıtYanıtla
    YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

    İKİNİZ ELELE Bİ TERKEDİN GALATASARAYI.

    8
    5
    yanıtYanıtla
    Sadece insan:

    Berkay olayından sonra nefret edilesi bir hal alan, atanamamış futbolcu. . .

    7
    3
    yanıtYanıtla
    SERGEN:

    Arda Survivor a git sen bence. . . Senden daha topçu olmaz belki survivor da sevilirsin dönünce dizi film teklifi falan filan işte takılırsın kendine. .

    5
    5
    yanıtYanıtla
    corci:

    la bu daha bırakmadı mı futbolu. .

    4
    5
    yanıtYanıtla
    hahah:

    TAM YAKIŞIR HEMEN ALIN :D

    5
    4
    yanıtYanıtla
    YEŞİL:

    böyle gereksiz karakterler Galatasaray dan uzak olsa daha iyi. . .

    5
    4
    yanıtYanıtla
    pehh pehh:

    bedava verseler almam karakteri oturmamış sporcu. . .

    5
    3
    yanıtYanıtla
    mehmet:

    sonradan görme bundan birsey olmaz.

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title